Barcelona var ingen ønske motstander

Barcelona vs Avaldsnes klinger jo bra, men det var ingen ønskemotstander. Men 4. eller 5.oktober blir det Championens League kamp mot spanjolene på Haugesund Stadion.

Barcelona ble slått ut av franske PSG i fjorårets semifinale, men har styrket laget siden den tid med tanke på årets turnering. Det betyr at vi møter et av verdens beste lag, nok en gang, og ingen kan påstå vi har flaks i trekningen. Vi ønsket en svakere motstander, men som vanlig tar vi alle utfordringer på strak arm. Og ikke minst bør alle forhold ligge tilrette for en stor opplevelse på Haugesund Stadion i oktober.

- Selvsagt hadde jeg håpet på en svakere motstander, men vi har muligheter mot alle lag, er den første uttalese fra Avaldsnes trener Per Inge Jacobsen. Jeg har ikke sett laget enda, men som alle andre lag har de non svakheter som kan utnyttes. Og da må vi finne de, og se hva vi kan få til.

- Og det er alltid en utfordring og spennende å møte gode lag, da får spillerne utfordringer som kan utvikle de videre, sier Per Inge Jacobsen.

Spillere og andre var samlet på klubbhuset for å overvære trekningen, og resultatet ble blandet mottatt. Vi registrerte at noen spillere jublet, og såg frem til å møte en slik motstand, mens andre var muligens skuffet.

Barcelonas damer spiller ikke sine kamper på klubbens hovedstadion, men på Mini Estadi, en stadion som tar 14.900 tilskuere og ble bygget i 1982.

Neste KamperAVALDSNES - KOLBOTN

Søndag 16. sept. kl. 14.00


5. DIV. HERRER

Avaldsnes - Hemingstad

Fredag 14. sept. kl. 18.00

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift