- Forventer at vi matcher topplaget

Men Doff må stå over. Sjekk siste nytt før ligalederen kommer på besøk lørdag.

To dager til KFUM-kameratene tar imot Hamar-kameratene på KFUM Arena. Sist gang lagene møttes til seriekamp på KFUM Arena var tilbake i 2010. Den gang ble det satt publikumsrekord med 802 tilskuere på arenaen, og sesongen endte med at Hamar rykket opp, med Kåffa på 2. plass i avdelingen.

Nå er Hamar-klubben på god vei mot opprykk til nivå to igjen.

Spillere på landslagsoppdrag
Tidlig i uka skrev Hamar Arbeiderblad at HamKam vurderte å be om å få kampen utsatt fordi tre spillere er på oppdrag for aldersbestemte landslag, og støttet seg på NFF-regler som ville gi åpning for det.

Det tok imidlertid ikke lang tid før serielederen bestemte seg for å stille til kamp lørdag med de spillerne de har tilgjengelig. De som ikke er aktuelle er Markus Solbakken, Nicholas Mickelson og Sander Eng Strand.

I tillegg må Hamar-laget klare seg uten kaptein Francois Yabre (gule kort). Mye tyder imidlertid på at Petter Vaagen Moen blir å se i aksjon på KFUM Arena. Moen ble hentet tilbake til Hamar før sesongen, men har vært ute med skade de siste ukene. På klubbens egen hjemmeside kan vi lese at også Juan Manuel Cordero er kampklar.

Skuldersmell for Doff
Kåffa på sin side må klare seg uten Doff, Kringberg og Di Vita Jensen.

- Doff fikk seg en trøkk i skulderen mot Nybergsund og har mest sannsynlig tatt et leddbånd eller to, sier Isnes.

Alt i alt er KFUM-troppen litt tynnere enn på forsommeren med Nenass, Aarø, Lübeck og Haidar.

- Uansett er jeg veldig klar på at vi setter et meget godt lag i banen på lørdag som jeg forventer matcher topplaget i avdelingen. Treningene har vært gode de siste ukene og prestasjonene i kampene har vært det samme, sier Isnes.

Nest best i by'n?
En seier vil gi god selvtillit foran sesonginnspurten - og for Isnes ligger det mye prestisje i å bli beste Oslo-klubb i avdelingen.

- En seier vil selvfølgelig gjøre det enda mer spennende i kampen om å være nest best i Oslo, noe som er en naturlig målsetting nå som Skeid, Grorud og Kjelsås ligger i nærheten av oss poengmessig.

Så da er det bare å glede seg til kampstart lørdag kl. 16.00.

- Vi håper på mye folk både fra Hamar og ikke minst med de som har Kåffa på brystet og i hjertet, oppfordrer Isnes.SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift