Minifotball for 6-åringer ruller igjen

Lørdag 2. september blir det full rulle med internkamper for 6-åringene i Minifotballen på Karuss. Kiosken holdes åpen, og nå håper vi på at du og ditt lag også vil delta.

Som en generalprøve improviserte noen av lagene en tidlig start med kamper på lørdagen som var, og det er her alle bildene er hentet fra. På bildet over ser du trener Ronny Stenberg sammen med noen av sine ferske 1. klassinger fra Sjøstrand klasse 1A.


Det var full rulle da enkelte lag improviserte og tyvstartet med kamper 26. august

Klubben har allerede fått henvendelser fra flere skoler og lag som er opprettet basert på klassene de går i. Førstkommende lørdag får vi besøk av lag fra Voie skole, Sjøstrand skole, Åsane skole, Vågsbygd skole og Slettheia skole. Initiativet til etablering av lag tas av foreldre som vil bidra frivillig rundt sin podes lag. I linken under kan du lese mer om hvordan du går frem når dere skal etablere et lag.

Infoskriv Minifotball 2017

Alle lag må levere inn komplett spiller- og laglederliste før deltakelse på Minifotball, og får deretter utdelt drakt til hver av spillerne. I tillegg spanderer klubben en treningsgenser på alle de små håpefulle spillerne i år.

Planen videre er å samles til uhøytidelig spill lørdag 2. og lørdag 9. september, før vi deretter satser på å lage et seriespill for alle lagene frem til Høstbasaren lørdag 21. oktober. Da inviterer vi alle Mini-lagene til å være deltakere i Fair Play Cup sammen med resten av klubbens lag.

Er du interessert i å etablere et nytt lag basert på elever fra et klasselag, så sender du en mail til adm@vagfk.no snarest. Så tar vi det videre derfra sammen med dere. Vi ser frem til å høre fra deg/dere!


Fair Play hilsen både før og etter kampene på Karuss.

 

 

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift