Spillere i Asker-utstyr kommer gratis inn på Bærum - Asker

Kortreist bortekamp betyr ekstra muligheter for Asker-publikummet. Nå blir det treff på Egon Sandvika før kampen - og gratis inngang for alle Asker-spillere.

Lørdag kl. 16.00 spiller Bærum og Asker på Kadettangen (eller Sandvika stadion som banen heter). Det er etter hvert blitt en klassiker av et lokaloppgjør, der det som regel alltid er jevnt. Der det enda oftere blir scoret mange mål. Og der moroa normalt blir stor både på banen og på tribunen.

Da Bærum besøkte Føyka i vår (2-2), slapp alle Bærum-spillere i drakt / klubbgenser gratis inn. Allerede da var det en plan om gjenytelse nå i høst. Og når lagene møtes igjen på Kadettangen lørdag, åpner våre naboers sympatiske daglige leder Henrik Dahl "alle dører":

- Ja, barn i både Asker- og Bærums tøy kommer inn gratis, smiler Dahl.

Samme Dahl reklamerte nærmest med målgaranti foran oppgjøret på Føyka. Og der ble det altså fire scoringer. Det er nesten lavt i disse oppgjørenes sammenheng. For 4-4, 5-3, 4-3, 3-2 osv er resultater fra de siste sesongers seriemøter mellom de to naboene.

Sånn sett bør alle ta turen til Sandvika lørdag. Og få med seg en spennende fotballgodbit. Asker har som kjent vært i storform i det siste, og går til oppgjøret med tre strake seiere og flest poeng i avdelingen de siste åtte. Bærum har variert noe mer i prestasjonene, men har på sitt beste vært veldig, veldig gode - og holder utvilsomt et høyt toppnivå. 

Begge lag mangler for øvrig en spiller som er ute med karantene. Even Bydal fikk sitt tredje gule kort mot Follo sist, og må stå over sine første minutter denne sesongen. Bærums toppscorer Kot Tafesse ble utvist i Bærums 1-4-tap mot Vålerenga 2, og må også sone.

Men begge lag har bra erstattere - og Asker trenger din støtte i jakten på tre nye poeng. Samtidig er denne lørdagen i Sandvika en fin anledning til å møtes på forhånd. Asker har som kjent Egon som god samarbeidspartner og nå inviteres alle til å møtes på Egon Sandvika to timer før avspark (kl. 14.00). Der får man seg en god lunsj (eller mer) og gjør seg klare til kampstart på Sandvika stadion kl. 16.00.

Les om da Demba Traore jublet med 2003-laget han trener etter scoringen mot Bærum sist.

Demba Traore scoret ett av målene mot Bærum på Føyka. Da løp han rett bort og hoppet opp til jublende 2003-spillere han selv er trener for. Nå kan de og alle andre spillere i klubben komme gratis inn på returkampen - hvis de kommer i sort og hvitt Asker-tøy (eller drakt).

Skaff deg leilighet i vinterparadis NÅ!

Støtt Asker Fotball!

Asker-TV

Sjekk ut vår nye nettbutikk

Hovedsamarbeidspartnere

Gullklubben

Sosiale Medier

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift