Tur & hav inviterer til høstcruise!

Vi gjenopptar en gammel og god DSSF-tradisjon og inviterer til felles høsttur 15.-17. september. Gamle og nye medlemmer ønskes velkommen til en sosial og hyggelig tur til Horten. Vi har fått låne Sykehusbrygga på Karljohansvern og det blir både fellesaktiviteter, grilling og uhøytidelig regatta.

DSSF har i mange år gjennomført det tradisjonsrike høstcruiset til ulike havner og uthavner i Oslofjorden. De siste årene har det dessverre ikke latt seg gjøre å gjennomføre dette hyggelige og sosiale arrangementet. Tur & hav har nå tatt tak i dette for å gjeninnføre høstens triveligste arrangement og ønsker både gamle og nye medlemmer velkommen til å delta på årets høstcruise 15. - 17. september.

Vi har fått reservert sykehusbrygga på Karljohansvern i Horten fra fredag til søndag. Kom når det passer, enten fredag ettermiddag eller lørdag formiddag og seil gjerne i følge med andre medlemmer. Det koster kr 110.- per natt på brygga og det er ikke tilgang på strøm og vann, mens søppel - kontainer finnes tilgjengelig. Husk å ta med grillmat, da det er et stykke til nærmeste dagligvareforretning. Vi legger båtene longsides og utenpå hverandre, noe som er både sosialt og praktisk.

Program

Fredag 15. september Oppmøte i Horten individuelt
Kl. 20: Grilling
Lørdag 16. september
Kl. 1100: Spasertur langs Åen til Horten vertshus
Kl. 1200: Lunch i Horten
Kl. 1600: Kub-turnering
Kl. 1800: Grilling m/ premieutdeling og aftenhygge
Søndag 17. september
Kl. 1000: Feller frokost for de som ønsker
Kl. 1400: Felles avreise og uhøytidelig regatta hjem til Drøbak

Påmelding: Send en epost til mbj@udi.no innen 10.09 hvis du ønsker å delta på dette hyggecruiset. Det er selvfølgelig også mulig å melde seg på i etterkant, men merk at det er et begrenset antall båtplasser på brygga.

Invitasjon til Høstcruise

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift