Bryting høsten 2017

Brytegruppa ønsker nye brytere velkommen til brytelek, bryteturn og bryteskole. Det er oppstart for alle treningspartier fra 21.august.

For de minste som ønsker å bli kjent med bryting, har vi brytelek for 4-5 åringer (kl 17:00-17:45) og bryteturn for 6-7 åringer (kl 17:45-18:30) på onsdager. Her legges det vekt på allsidig lek og motorikk på brytematta.

Mandag 28.august startet vi opp bryteskole for barn fra 8 år kl 18:00-19:00 Brytegruppa tilbyr fem ukers gratis bryteskole på madager fram til høstferien. Påmelding skjer ved oppmøte på brytehuset. Etter høstferien fortsetter vi med bryteskole for de som ønsker på samme tid, og avslutningen for høstern blir midt i desember med brytestevnet "Marsipan Open" på brytehuset der alle får gjennomføre brytekamper.

Påmelding til brytelek, bryteturn og bryteskole skjer ved oppmøte på Brytehuset. Meld fra navn og adresse på skjema til trenere, eller send en epost til kolbotn@bryting.no

For å være med på trening i brytegruppa, må du være medlem i Kolbotn IL, og betale treningsavgift til brytegruppa. Klikk på knappen for innmelding i menyen over.

​For alle som har trent bryting tidliger, finner dere oversikt  over Treningstider

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift