Vårsesongen er tilbakelagt for A-laget

Her er en oppsummering av vårsesongen fra A-laget sin trener Alf Yttervik-Adolfsen..

Da er vårsesongen over både for 11- laget og 7-er laget vårt. Vi har hatt en varierende vårsesong både når det gjelder treningsoppmøte, resultat og kvalitet på det vi har levert.

Vi visste når oppsettet i 6 div. kom, at vi ble plassert i den tøffeste avdelingen, og at det kom til å bli jevnt. Vi er i avdeling med Frei 2, KFK 2, Surnadal 2, Øksendal og Nordlandet. Nå som vi har tatt sommerferie, ligger vi på topp med 15 poeng etter 8 kamper. Men det er bare 3 poeng bak til 5 plassen, så det kommer til å bli en veldig spennende høstsesong for oss på A-laget, der vi har som mål å ligge på samme plass som vi gjør nå når sesongen er over.

Treningsoppmøte i vår har variert fra 8 til rundt 20, mye grunnet skader og jobb. Så jeg er veldig fornøyd med måten vi har levert i spesielt de 2-3 siste kampene før ferien der vi skaper mange sjanser, scorer mange mål og leverer tidvis godt spill på tross av at vi ofte mangler mange av våre faste spillere.

Høstsesongen bli som sagt tøff med mange tøffe kamper. Vi mister dessverre spillere grunnet skolegang og militærtjeneste, men samtidig vender andre tilbake, så jeg er sikker på at vi skal stille et sterkt lag når høstsesongen starter.

Jeg vil benytte anledningen til å takke alle som kommer på alle kampene våre, både hjemmekamper og bortekamper: det er artig å ha så mange engasjerte supportere også på bortekampene våre. Så jeg håper dette fortsetter til høstsesongen.

Vil også få takke Oddmund Bjerkeset som ordner til kaffe og frukt til oss foran hver trening og kamp, og Håvard Kvendseth som har kontroll på alt annet rundt laget, det er fantastisk å ha slike mennesker rundt laget.

 

God Sommer!

 

Alf Yttervik-Adolfsen

A-lagstrener 

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift