50 fornøyde deltagere på fotballskole med Mons Ivar Mjelde

Fra mandag til fredag forrige uke arrangerte Nordre Holsnøy IL fotballskole i Leirdalen. Et kjent navn for mange, Mons Ivar Mjelde, hadde ansvar for den fotballfaglige delen. Ikke rart mange barn og unge var fornøyd med dagene i Leirdalen.

Fotballskole med Mons Ivar Mjelde i Leirdalen

Mandag til fredag forrige uke arrangerte Nordre Holsnøy IL fotballskole med Mons Ivar Mjelde i spissen. Mange gode tilbakemeldinger fra deltagere, foreldre og trenere tyder på en vellykket fotballskole.

Deltagerne fikk i løpet av uken teoretiske gjennomganger om morningene servert sammen med frokosten. På dagen var det fokus på ulike øvelser med og uten ball. Inni mellom dette ble det servert et varmt måltid pr. dag pluss frukt underveis.

Påfyll gjennom dagen er utrolig viktig for godt utbytte av øktene sier NHIL sin fotballeder Ronny Borgen Hansen. Han har sammen med mange andre hjelpere sørget for god tilrettelegging og fine rammer for fotballskolen i Leirdalen. Deltagerne fikk også egen t-shirt med navn, drikkeflaske og diplom. 

Nordre Holsnøy IL takker alle deltagere, trenere og ikke minst de som har stilt opp frivillig for å få gjennomført fotballskolen. 

Les Strilen sin reportasje om fotballskolen her: http://www.strilen.no/sport/-Den-neste-Brann-stjerna-kan-finnast-her-i-distriktet-17729b.html

PS! Husk påmelding til TINE fotballskole i Leirdalen 12.-13.august. For informasjon om påmelding og annet kan du lese mer i egen sak på NHIL sin hjemmeside. Påmeldingsfrist fredag 4.august.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift