Kontingent og avgift 2017. 3. gangs purring sendt ut.

Vi har i dag sendt 3. gangs purring på utestående. De fleste har fått denne på MAIL, resten i posten.

Vi har dessverre måttet sende 3. gangs purringer i dag, de fleste har fått på MAIL, noen få får via posten. Vennligst betal omgående.

Man kan ikke delta i kamp eller trening før man har betalt. før betaling har funnet sted eran heller ikke forsikret. Vi ber spillere / foresatte sjekke mail, for å få betalt faktura.

Nye medlemmer, høsten 2017 betaler i.h.t. tilsendt faktura.

Betalingsfrist kotingent og avgift var 06.06.17. Vi ber dere som ennå ikke har betalt om å gjøre dette omgående.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Om få dager kommer giro i posten, for betaling av kontingent og avgift 2017. Kontringent og avgift gjelder for kalenderår 2017. Giro kommer fra NETS, på vegne av Våg FK.

Vi ber om at faktura betales i henhold til forfall. Man må væte betalende medlem for å delta i trening og kamp, og for å være forsikret.

Hvordan man får søskenrabatt frekommer av giro, eller på vår hjemmeside. Info finner dere her.

Er noe uklart send mail til post@vagfk.no. Dersom du ikke mottar faktura, har vi feil adress i medlemssystem. Vennligst meld eventuell adresseendring på samme mailadresse.

På forhån takk for at betlinging skjer i henhold til faktura.

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift