Det skal spilles om poeng igjen...

og alle SFK-hjerter gleder seg, gleder seg..

Seriestart 4. divisjon

Fjorårets 3. divisjonssesong var tung, og det var ikke bare på grunn av nedrykket. Vi følte at vi fikk dårlig betalt i mange av kampene innledningsvis, og skulle med litt stang inn ha hengt med i kampen om 5. plass lenger enn vi gjorde. En lang høstsesong med "treningskamper", uten mulighet til å klatre inn i området av verdi på tabellen, stod i ekstrem kontrast til opprykkssesongen 2015. Gleden, samholdet og stoltheten ble satt på prøve sesongen gjennom. SFK har benyttet muligheten ved nedrykk til å ta 1 steg tilbake, for å ta 2 steg fram. Det startet med ansettelsen av ny hovedtrener i oktober 2016. 

Nye retningslinjer og innføring av krav har ført til at hele 20 spillere fra fjorårets stall ved sesongstart er borte. Noen har flyttet, noen har trappet ned, noen har lagt opp helt og noen har gått til konkurrerende klubber. Skulle vi ha noe som helst ambisjoner, var vi nødt til å starte etableringen av en treningskultur. Resultatet av de nye krav er et snitt så høyt hva gjelder oppmøte vinterstid, som vi ikke har sett på Kurland på flere sesonger. 

Treningskampene i vinter har vist at det bor veldig mye fotball i den troppen vi besitter. Vi har slått Sprint 2, Selbak, Torp, Trosvik og Rakkestad, mens Moss 2 ble for sterke på Melløs. I cupkampen mot Rilindja i Oslo ble vi dessverre flere nummer for små. Våre etablerte seniorspillere har tatt steg i vinter, enkelte har tatt ansvar i nye roller og noen har befestet sine posisjoner. De nye fjesene signert i vinter har vist seg fram meget positivt og det er uten tvil at vi kommer til å se et løpende, ungt og scoringsvillig SFK-lag når serien starter førstkommende mandag.

Vi starter med et smell og kanskje det saftigste lokaloppgjør Sarpsborgfotballen har å by på. 1 runde i 4 divisjon 2017 mellom Sparta og SFK går på Spartabanen mandag 17. april. Det er andre påskedag og værutsiktene viser ok forhold for både tilskuere og aktive. SFK har hatt enkelte ute med skader de siste ukene, men med disse tilbake i trening denne uken stiller vi med tilnærmet lik skadefri tropp. Kampstart er satt til klokken 18:00 og vi håper mange tar turen for å støtte oss. 

4. divisjon - Runde 1
FK Sparta Sarpsborg - Sarpsborg FK
Mandag 17. april kl. 18:00
Spartabanen KG

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift