Meld deg på sommerens fotballskoler!

Også sommeren 2017 vil det bli arrangert flere fotballskoler for spillere fra Oppegård IL. Påmeldingen til sommerens fotballskoler er nå åpnet.

Generelt om fotballskolene sommeren 2017
Som i fjor vil Oppegård IL Fotball gjennomføre tre fotnballskoler i løpet av sommerferien. I uke 32 arrangeres den tradisjonelle barnefotballskolen, der har vi fokus på å finne en god balanse mellom det sportslige og det sosiale opplegget. I tillegg vil akademitrenerne våre, Boni og Jonathan, avholde sine to fotballskoler i ukene 26 og 33 for de ivrigste som primært ønsker ett godt og gjennomført sportslig tilbud. Alle de tre skolene gjennomføres på Østre Greverud kunstgress.

Det er viktig at alle som ønsker å delta på en eller flere av disse fotballskolene forstår forskjellen på de, og er innforstått med hva som er opplegget for hver enkelt skole. Så les godt igjennom informasjonen om skolene og ta kontakt med oss på fotballskolen@oppegardil.no dersom du er usikker på hva som er det riktige tilbudet for ditt barn.

All påmelding og betaling gjøres via løsningen Superinvite som benyttes til alle våre fotballskoler og akademiet.

Barnefotballskole - Uke 32
Vi skal tradisjonen tro arrangere fotballskolen slike mange kjenner den fra før. Denne skolen gjennomføres for barn født 2011 - 2005 i uke 32. Dette er en fotballskole med rom for lek og det sosiale, i god balanse med det sportslige tilbudet. Vi har totalt 140 plasser på denne skolen.
Mer informasjon og link til påmelding Barnefotballskolen 2017 >> 

Akademiets fotballskoler - Uke 26 og 33
Disse fotballskolene tilbys til spillere født 2008 - 2003. Det som kjennetegner disse skolene er at det er større fokus på det fotballfaglige, noe som igjen krever at de som deltar har høyt fokus og er konsentrerte under leksjonene. Akademiet, med Boni og Jonathan i spissen, tilbyr totalt 60 plasser på hver av disse skolene.

Mer informasjon og link til påmelding Akademiets fotballskoler 2017 >> 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift