Torhild Engebretsen er tildelt utmerkelsen UKI Jente 2017

Torhild Engebretsen ble under årsmøtet i hovedlaget hedret med utmerkelsen UKI Jente 2017. Prisen ble utdelt i Jessheimhallen tirsdag kveld til stor applaus fra et fulltallig publikum. Med prisen følger et krus med UKI emblem og inngraveringen "UKI Jente 2017 i tanker, ord og gjerning"

Torhild har vært i Ull/Kisa håndball i ca 20 år. I den tiden har hun hatt flere verv, både som innkjøpsansvarlig Sprinten, oppmann på herrelaget og de siste årene også som medansvarlig for å gjennomføre loppetassen og minirunder. Torhild har ikke lenger barn i barneidretten, men til tross for dette legger hun ned et betydelig stykke arbeid for de minste, langt utover det man kan forvente. Torhild brenner for håndballen, noe som gjenspeiles i hennes engasjement. Hun tilrettelegger og kommer med innspill på hva vi kan jobbe med for å bli enda bedre som klubb, spesielt som brobygger mellom forskjellige avdelinger.

Mennesker som Torhild har en verdi for en klubb som ikke kan måles i form av kroner og øre, hennes engasjement i Ull/Kisa håndball har vært og er helt enestående. Det er ikke alltid man klarer å få satt ord på hva enkelte personer betyr for en klubb. Skulle vi beskrevet Torhild med ett ord, hadde det blitt  «fantastisk».

Vi ønsker Torhild lykke til videre i arbeidet med håndballen i Ull/Kisa.

Styret Ull/Kisa IL

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift