Ullevål spiller i Eliteserien neste sesong!!

Jonas Gaare scoret 4 da Ullevål sikret plassen i Eliteserien!

Forutsetningene for den andre kampen i kvalifiseringen mot Øvrevoll/Hosle var klare. Med seier ville Ullevål beholde plassen i Eliteserien, mens det ved tap ville bli spilt en avgjørende kamp på tirsdag. Kampen ble jevn og tett, men Ullevål vant 5-3(3-2) og beholder dermed plassen på øverste nivå! Jonas Gaare scoret fire av målene, mens Sigmund Karlseng nettet én gang for de blåkledde.

Det var Ullevål som kom best i gang på Bærum idrettspark, og før minuttet var spilt hadde debutant Timian Strømdahl Fossli allerede testet Simen Clausen i hjemmemålet. Det drøyde likevel ikke mer enn tre minutter før Jonas Gaare fant veien til nettet etter å ha brutt en pasning i Øvrevoll/Hosles oppbygging. Samme mann kunne doble ledelsen før ti minutter var spilt, etter fine kombinasjoner med Daniel Skrettingland og en knallhard avslutning i nettaket bak Clausen.

De hvitkledde fra Bærum ville likevel være med på leken, og på kort tid var ledelsen utlignet til 2-2. Først scoret Henrik Vangdal på corner, før Petter Brinchmann gjorde som i oppgjøret på Bergbanen da han scoret på straffe. Lagene var like langt, og Ullevål skapte ikke all verden mot et svært tett og defensivt hjemmelag. Det drøyde helt til 41 minutter spilt før neste mål kom, og det var Ullevål som leverte et fint angrep. Rickard Geiborg kom seg rundt på venstresiden, og inne foran mål fant han Sigmund Karsleng umarkert. Karlseng sendte dermed Ullevål opp i 3-2 ledelse til pause.

Etter hvilen var det heller ikke betydelig med målsjanser, selv om begge lag var frempå ved enkelte anledninger. Øvrevoll/Hosle lå fortsatt svært lavt, og skapte sine muligheter på dødball, mens Ullevål slet med å trenge gjennom. Med én mann mindre på isen var det igjen hjemmelaget som kunne utligne, og for tredje kamp på rad kunne en umarkert Lars Thygesen styre inn et innslag for Øvrevoll/Hosle. Med 3-3 på resultattavla etter 65 minutter var det spenning å føle på i den viktige kampen, men det tok ikke lang tid før Ullevål igjen var i ledelsen. Christopher Smerkerud reddet et skudd, og satt raskt i gang Sondre Hammerstad. Kapteinen spilte en bred pasning til Gaare, som satt sin tredje mål for kvelden da han skjøt inn 4-3 til Ullevål!

Med én mann mer på isen ga likevel ikke Øvrevoll/Hosle opp, og etter kaos i feltet blåste hoveddommer Holm for nok en straffe til hjemmelaget med kvarteret igjen på klokka. Petter Brinchmann hadde scoret halvparten av straffene som Smerkerud hadde sluppet inn i vinter, og han gikk selvsikker frem til punktet igjen. Denne gang kunne likevel keeperen ta revansje da han holdt det avgjørende straffeslaget. Øvrevoll/Hosle ga likevel ikke opp, og med to mann mer på isen ble det også skapt noen halvfarligheter og skudd fra hjemmelaget. Ullevål klarte likevel å holde hodet kaldt, og på kampens siste slag kunne Gaare avgjøre til 5-3 med sin fjerde scoring for kvelden!

Ullevål spiller dermed i Eliteserien 2017/2018 etter en meget god avslutning på sesongen!!

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift