Maxbo Sarpsborg Trelast A/S er med oss videre

Byggevareleverandøren i Olav Haraldssonsgate fortsetter samarbeid med SFK

Maxbo Sarpsborg Trelast A/S med oss videre som viktig støttespiller

Maxbo Sarpsborg Trelast A/S ligger lett tilgjengelig i Sarpsborg sentrum og har blitt et kjent landemerke i byen. Siden etableringen i 1926 har sarpinger kjent sin besøkelsestid, og mange kundeforhold har vart gjennom generasjoner. Trelastlageret ble reist i en periode hvor tømmerfløting og frakt på hest og kjerre var dagligdags, noe som gir tomten et ærværdig og historisk sus.

Maxbo Sarpsborg Trelast A/S er en lokal byggevareleverandør som setter kunden i fokus gjennom å tilby høy kompetanse, godt vareutvalg og effektive rutiner!

Hos Maxbo Sarpsborg får alle medlemmer i SFK rabatt gjennom å si rabattkoden "Supporter SFK" i kassen. Rabatten gjelder ikke tilbudsvarer og nettoprisede varer.
Du får både rabatt og støtter SFK på samme tid. 

Lenker:
Maxbo Sarpsborg
Maxbo Sarpsborg Trelast - Facebook

_________________________________

Har din bedrift et ønske om å profileres på anlegget vårt på Kurland?

Ta kontakt med Ole Jørgen på 90724613 eller på marked@sarpsborgfk.no for å høre mer om mulighetene. Sarpsborg Fotballklubb har et stort medlemsnettverk, med over 430 aktive medlemmer under 19 år og en av byens mest besøkte fotballanlegg. Vi vil veldig gjerne høre fra deg for å kunne fortelle om mulighetene. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift