Ullevål hang bra med Ullern

Tap 5-2 etter to sene mål mot

Mot Ullern onsdag kveld tapte Ullevål til slutt 5-2(2-0) på Bergbanen. Ullevåls mål ble scoret av Daniel Skrettingland og Ola Tenge.

Ullevål manglet tre spillere som også sto over mot Øvrevoll Hosle; Mehol Stenersen, Erik Sørensen og Rickard Geiborg. I tillegg er Greger Svenn opptatt med VM-spill i Sverige. Samtidig var juniorlandslagsspillerne tilbake fra Russland, noe som ga sjansen til Laurits Sørensen fra start i backrekka. Ola Tenge og Timian Strømdahl Fossli var blant ungguttene som fikk fornyet tillit etter forrige ukes treningskamp.

Som følge av nedbør ble det tidlig klart at det måtte løftes langt i store deler av kampen, og det var Ullern som åpnet målshowet etter ti minutter. Ullern vant en andreball etter et løft, og Jonatan Saraby fant en umarkert Gustav Andersson i Ullevåls boks. Den rødkledde med nummer 71 på ryggen var sikkerheten selv da han satt inn 1-0 til bortelaget. Sammen mann skulle doble ledelsen før halve omgangen var spilt. Et løft fant Andersson umarkert, og et godt mottak og rask avslutning var en god resept til å legge på til 2-0. Ullevål var også frempå, men bortelagets keeper Pete Pättiniemi nøyde seg med å gi retur på Sondre Hammerstads skudd fra venstre. Bortelaget var også nære på flere cornere før hvilen, men Smerkerud i hjemmemålet kunne takke tverrligger og en tett mur på strek for at det ble med to baklengsmål før hvilen.

Etter pause var det Ullevål som kom best ut av startblokka, og Lasse Torkildsen trampet seg rundt Ullernforsvaret. Dessverre gikk avslutningen til Skrettingland på feil side av stolpen, og da Torkildsen selv prøvde seg minutter senere ble skuddet blokkert. I stedet kunne Ullern utnytte nok et løft, og da Jonatan Saraby sto fullstendig alene etter en langball var det igjen nettsus for bortelaget. Denne gang til 3-0.

Ullevål ga likevel ikke opp, og jobbet seg inn i kampen. Bortelagets keeper Christoffer Silius hadde ikke vært på banen i mange minutter da han kastet ballen rett i Ullevåls måltyv Daniel Skrettingland. Toppscoreren takket for muligheten, og la enkelt inn 1-3 i det tomme målet. Minutter senere var det Ola Tenge sin tur til å plukke opp en andreball etter et løft. Han takket for tilliten, og dro seg rundt på Ullerns høyreside. Avslutningen mellom bena på Silius var av det presise slaget, og dermed var det bare ett mål som skilte lagene på Bergbanen. Ullevål var frempå ved flere anledninger, men det var bortelaget som skulle avgjøre med to mål mot slutten av kampen.

Først kom Henrik Brune fri på en kontring, og han la inn 4-2 til de rødkledde, før kampen ble punktert noen minutter før full tid da det ble løftet inn i Ullevåls felt, og en Ullevålkølle styrte ballen inn i eget nett til 5-2. Ullevål fikk en god gjennomkjøring til neste ukes to skjebnekamper. Først kommer Sarpsborg til Bergbanen i en helt avgjørende kamp onsdag 8.februar kl. 1900, før Ullevål avslutter serien på Gressbanen fredag 10. februar.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift