Falk G14 biter seg fast i tetstriden

I helgen spilte G14 gutta 3 kamper i serien

Lørdag 31. jan møtte de Tjøme:
Gutta startet solid i forsvar, men hadde ikke helt uttelling i angrep. På stillingen 5-3 justerte de seg etter timeout og startet fremrykningen. Først på stillingen 10-3 greide Tjøme å få mål og til pause stod det 10-5. I andre omgang var det aldri tvil og gutta hadde full kontroll. Bra spill både foran og bak, og gutta kunne juble over 18-11 som sluttresultat.

Søndag møtte de serielederne Larvik Turn. I høst tapte de desverre med et mål, etter å ha ledet nesten hele kampen.
Gutta startet igjen solid i forsvar og det ble en meget jevn 1. omg. Spillet var gjennomgående bra, men avslutningene var ikke helt på plass og førte til en del bom. Spenningen var fortsatt på topp når lagene gikk til sidebytte på stillingen 7-7. I 2 omgang satt forsvarspillet som støpt. De stengte nesten bakover.  Angrepsspillet var velorganisert og ballene havnet i kassa på LTs banehalvdel. Etter 13 min stod det 13-8 på tavla. LT kom rett og slett ikke til og ble frustrerte. Begge lag spilte meget godt i forsvar ut omgangen og skåringene avtok. Til slutt stod det 15-10 på tavla. Dette er den beste kampen gutta noen gang har spilt. Alle spillerne var på skåringslista og Falk vant kampen rett og slett pga en jevnere spillerstall enn LT.

Falk har fortsatt muligheten til å ende foran LT på tabellen, uten hjelp. Det 3. og siste oppgjøret mot LT vil kanskje bli en slags seriefinale, dersom gutta forsetter som de gjør nå. Med 4 poeng ned til Stokke på 3. plass satser vi på at det er 1. plassen det skal være kamp om.

Søndag møtte Falk 2 Åmot.
Kampen var jevn gjennom hele 1. omgang. Dessverre fikk Åmot 2 kjappe mål på tampen av 1. omgang og gutta gikk til sidebytte 2 mål bak, 9-11. Falk satte første i andre, men så fikk Åmot en 3-målsledelse de holdt på. Spillemessig lå det hele veien i lufta at gutta skulle utlikne, men dessverre ble det litt mange tidlige avslutninger på litt for dårlige muligheter. Til slutt vant Åmot 13-17, hvilket ikke egentlig representerte styrkeforholdet mellom lagene. Det må sies at gutta viste god fremgang og innsats over hele linja i denne kampen. Mange av spillerne var på skåringslista. Neste gang tar vi dem!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift