Marius Hagen er klar for Elverum Fotball i 2017 !

Marius Hagen signerte i dag en ett års kontrakt med Elverum Fotball. Han kommer fra Åsane, og blir en viktig signering for 2017 sesongen. Klubben har også resignert Jonas Enkerud og Peder Nersveen for sesongen 2017.

Marius Hagen er den første signeringen av nye spillere før sesongen i OBOS etter opprykket. Marius Hagen kommer fra Åsane, hvor han spilte i høstsesongen. Der var han en viktig og god spiller i laget som spiller  OBOS. Marius spilte før det i Ham-Kam.

Marius har signert for ett år i første omgang, men er klar på at om han trives så kan han tenke seg å fortsette i klubben også etter 2017. Han er bosatt i Hamar med sin samboer, og er i tillegg opptatt med sin bachelor-utdanning innen treningsledelse.

Marius er en hardtarbeidende og hodesterk midtbanespiller, med bred erfaring fra OBOS i Norge og superettan i Sverige. Han har tidligere spilt for Eid, Molde, Notodden, Kristiansund, Nest Sotra, Ham-Kam og Åsane i Norge, samt for Husquarna i svensk superettan.

Elverum er meget glad for å signere Marius, og ser på han som en viktig brikke inn mot neste sesong. Klubben ønsker Marius Hagen velkommen til klubben, og ser frem til mange gode prestasjoner i neste sesong.

Tidligere denne uken har også klubben resignert både Jonas Enkerud og Peder Nersveen, to meget viktige brikker i årets sesong, og spillere med erfaring fra OBOS tidligere. Elverum fotball er meget fornøyd med at begge to blir med videre i klubben. 

Mandag starter Elverum Fotball opp igjen med trening for A-laget, og vi vil fremover følge opp med nyheter rundt forberedelsene til neste sesong.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift