Per Inge Jacobsen ansatt som ny hovedtrener for damer elite

Per Inge Jacobsen kommer fra stillingen som sportssjef i Nordstrand IF, og har tidligere bla. vært toppspillerutvikler i Vålerenga fotball herrer. Jacobsen er utdannet UEFA A-trener.

Etter å ha vurdert en rekke aktuelle trenere har nå styret i Avaldsnes damer Elite valgt å ansatte den 35 år gamle Per Inge Jacobsen, opprinnelig fra Førresfjorden i Tysvær Kommune, som ny hovedtrener for klubbens Toppserielag. Kontrakten er på 2 år. Styret i Avaldsnes damer elite har stor tro på at Per Inge Jacobsen kan bringe Avaldsnes damene videre, og innfri våre ambisjoner om gull i Toppserien, og nye opplevelser i Championens League i 2017.

Jacobsen kommer fra en stilling som sportssjef i Nordstrand IF i Oslo, hvor han også har vært trener for klubbens A-lag herrer i 3. divisjon. Per Inge Jacobsen har også jobbet i mange år i Vålerenga Fotball Herrer, som bla. toppspillerutvikler og trener for klubbens rekrutteringslag i 2. divisjon.

I November 2014 ble Per Inge Jacobsen kåret til årets unge fotballtrener i Norge av den Norske Trenerforeningen.

For ytterligere informasjon:

Styreleder Avaldsnes IL Fotball damer elite;Lars Inge Vatnem tlf. 917 71 017

Per Inge Jacobsen vil være tilstede på vår sponsor lunch, fredag 4. nov. kl. 12.30 på klubbhuset.

Litt fakta:

Per Inge Jacobsen begynte som fotballspiller, og siden som fotballtrener, i Stegaberg Idrettslag. Da en skade i ryggen gjorde at han måtte legge opp som spiller, valgte han å flytte til Stavanger for å studere. I studieperioden begynte han å trene ungdomslag i Randaberg IL, her viste trenertalentet seg raskt og han ble etter hvert lagt merke til av Vålerenga Fotball.

Fra august 2005 ble han ansatt som trener- og spillerutvikler, og senere toppspillerutvikler, i Vålerenga Fotball, en stilling han hadde han frem til årsslutt 2012. I Vålerenga arbeidet Jacobsen tett med profilerte spillere som Joshua King, Håvard Nielsen, Harmeet Singh, Ghayas Zahid, m.fl. Han var også trener for Vålerengas rekruttlag i 2. divisjon, samt klubbens juniorlag.

I perioden mellom 2007 og 2011 var Jacobsen frontfigur og ansvarlig for Nike`s konkurranse "Make the difference", som var en en konkurranse arrangert av Nike hvor fire vinnere fikk muligheten til en treningsøkt med Jacobsen, Ole Gunnar Solskjær og Ronny JohnsenManchester Uniteds treningsanlegg Carrington.

Fra 2013 ble Jacobsen ansatt som sportssjef i Nordstrand IF i Oslo. Han overtok også treneransvaret for klubbens herrelag i august samme år. Da var klubbens herrelag på vei nedover i seriesystemet, og hadde så og si allerede rykket ned til 4. divisjon. Han startet en fornyelsesprosess med unge lovende spillere i klubben, og tok laget tilbake til 3. divisjon allerede året etter, før laget også vant Obos Cup (Oslomesterskapet) for seniorlag. I årets sesong tok laget 45 poeng, det beste klubben har oppnådd i den divisjonen.

På bakgrunn av hans gode resultater, og trenerarbeid i Nordstrand IF, ble Jackobsen kåret til årets unge trener i 2014 av den norske Trenerforeningen under cupfinaleseminaret på Ullevål Stadion.

Per Inge Jacobsen er utdannet som UEFA A-trener (2013).

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift