Tap 6-2 mot HC Volga for Ullevåls juniorlag i Friends Cup i Uljanovsk

Ullevåls juniorlag bestående av 97/98/99 spilte sin første kamp sammen noengang . Det ble tap 6-2 i åpningskampen mot HC Volga etter å ha ligget under 4-1 etter første omgang.

Ullevåls juniorlag har reist til Uljanovsk og spiller Friends Cup mot HC Volga som endel av oppkjøring til årets sesong. De talentfulle og treningsivrige 97/98 og 99 spillere skal for første gang spille på samme lag,

Etter en lang reise med overnatting i Moskva fikk spillerne en trening i Volga Sport Arena tirsdag før Friends Cup startet onsdag ettermidag.

Etter en flott åpningsseremoni på beste russiske vis med flere politiske- og bandycelebriteter på plass kom unge HC Volga best igang. Ullevåls spillere brukte litt tid på å etablere en god struktur i laget noe som HC Volga utnyttet effektivt. Det sto 4-0 før Ullevål tok time-out. Ullevål gikk tilbake til mer tradisjonell formasjon på laget enn opprinnelig plan noe som gjorde at Ullevåls spillere ble tryggere i samhandligen. Ullevål hadde flere sjanser uten å lykkes, bl.a  en straffe fra Jesper Bergersen som keeper reddet mesterlig.

Til pause sto det 5-1 til Volga. Ullevåls mål ble scoret av Fredrik Bakken på et knallhardt skudd fra 16 meteren.

I annen omgang var Ullevål fullt på høyde Med Hc Volga. Jesper Sagen knallet inn en corner fra venstre og scoret Ullevåls andre mål for dagen.Ullevål hadde flere sjanser bl.a en corner i tverrliggeren fra Erik A. Sørensen og Ola Tenge var nesten igjennom uten å lykkes.

Kampen endte dermed 6-2 til et meget godt russisk lag. HC Volga´s spillere er gutter fra hele Uljanovsk regionen (fylket) som har gått på bandyskole siden de var 6 år.

Ullevåls spillere har blitt tatt imot med en gjestmildhet av HC Volga det settes  pris på. Det er skrevet i presse om besøket fra Ullevål og TV stasjoner var også tilstende med filming av kamp og intervju med dagens Ullevåls kaptein, Jonatan Søberg Wiede, etter kampen.

Neste kamp spilles allerede imorgen.

 

 

 

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift