Sarpsborg Fotballklubbs nye hovedtrener

Styret i Sarpsborg Fotballklubb vedtok i et styremøte denne uka å ansette Frode Nøss som ny hovedtrener for A-laget fra neste sesong

Sarpsborg Fotballklubb ansetter ny hovedtrener for 2017-sesongen

Styret i Sarpsborg Fotballklubb vedtok i et styremøte denne uka å ansette Frode Nøss som ny hovedtrener for A-laget fra neste sesong og ut 2019-sesongen. - Vi i SFK er veldig fornøyd med ansettelsen av Frode Nøss, sier styreleder Pål Marthinsen.

Siden før sommerferien har et utvalg nedsatt av klubbens styre jobbet med avklaringer rundt hovedtrenerrollen for neste sesong. Utvalget leverte sin innstilling til styret hvor Frode Nøss var et soleklart førstevalg. 

- Frode har før inneværende sesong vært assistent (2,5 år) og hovedtrener (2,5 år) for Sarpsborg 08s juniorlag. Denne sesongen har Nøss benyttet som friår for impuls- og kunnskapssanking. Etter noen måneder vekk fra felt og sidelinje er det tydelig at Frode er sulten på å komme tilbake for å igjen bidra i et fotballmiljø sier styreleder i Sarpsborg Fotballklubb, Pål Marthinsen.

Nøss selv gleder seg til å ta fatt på trenergjerningen for SFKs A-lag. - Gleder meg veldig til å være trener igjen etter noen måneders pause. Jeg ser et stort potensial i SFK, så jeg er glad for muligheten til å bli en del av klubben.

38-åringen fra Haugesund er bosatt på Greåker og jobber som lærer ved St Olav videregående skole. Frode har en masterutdanning i idrettsvitenskap fra idrettshøgskolen og erfaring fra flere lag og kretslag i både Oslo og Østfold.

Frode deler klubbens sportslige ambisjoner både på kort og lang sikt og uttaler dette avslutningsvis til nettsidene
- På kort sikt håper jeg å bidra til at Sarpsborg Fotballklubb fortsetter å være et hyggelig og trygt sted, hvor man også kan bli en markant bedre fotballspiller. Ellers ønsker jeg å skape en kultur som gjør at vi ligner mer og mer på lagene på nivåene over oss, enn på de rundt oss. På lang sikt er ambisjonen å skape et godt utviklingsmiljø for ambisiøse spillere som av ulike grunner ikke knyttes til Sarpsborg 08s A-lag. Disse spillerne skal ikke måtte søke utenbys for å få finne et nivå som utvikler dem til toppspillere. 


SFK takker Rino Hansen for fantastisk innsats

Styreleder Pål Marthinsen er full av lovord om avtroppende trener Rino Hansen som har vært i SFK som hovedtrener for A-laget de siste fem sesongene. 

- Rino har vært en lojal og ytterst profesjonell hovedtrener i Sarpsborg Fotballklubb. Han overtok som trener da klubbens A-lag befant seg på sjette nivå i divisjonssystemet, sier Pål Marthinsen. 
Hans merittliste de siste fem årene taler for seg selv ved at A-laget har kjempet i toppen av tabellen eller rykket opp. 
- Årets sesong i tredje divisjon er således et verdig punktum for Rino Hansens trenergjerning i Sarpsborg Fotballklubb og vi takker ham for meget solid innsats og ønsker lykke til videre, avslutter styreleder Pål Marthinsen.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift