Hengekamp mot LSK går som oppsatt

Arna Bjørnar-LSK onsdag 17 aug. kl. 16.45

Tar Amalie &Co seieren hjem på onsdag?                                                                      Arkivfoto: John Vint

Siden Emilie Nautnes og Karoline Haugland begge er uttatt til landslagstiltak på J19 lå det i kortene at denne kampen kunne bli utsatt enda en gang. Men etter dialog mellom NFF og klubber er en blitt enige om at kampen skal gå på oppsatt tidspunkt onsdag 17 aug. kl. 16.45. Ikke helt enkelt å fylle stadion før folk har rukket hjem fra arbeid, men vi antar at tidspunktet skyldes ruttider på fly og muligheter for frem- og tilbakereise samme dag, noe som også sier litt kvinnefotballens utfordringer pr. nå.

Uansett - kamp blir det altså og det blir da årets første kamp mot lederlaget i Toppserien pr. nå.

LSK har hatt en god sesong så langt og vist seg svært sterke og solide. De har en kampstatistikk på 11 seire og 2 uavgjorte så langt i år og en målforskjell på 51-5, eneste "ujevnhetet" vi finner statistikkmessig er at de scorer langt færre mål på bortebane enn hjemmebane henholdsvis 17 mål borte og 34 mål hjemme. Det kan vel knapt kalles en "svakhet", men det viser at det er lettere å komme på talefot med dem når de er på bortebane enn på hjemmebane. LSK skal spille kvartfinale i NM mot Avaldsnes lørdag 13/8, mens Arna Bjørnar starter høstsesongen med dennekampen.

LSK må nok finne seg i å starte kampen i Bergen som store favoritter, men Arna Bjørnar har ved en del anledninger vist seg å ha et godt tak på LSK på Arna Idrettspark og alle kamper starter på 0-0 og skal spilles før man kan utpeke noen seierherre.

Vi heier på våre unge talenter og håper mange tar seg tidlig hjem fra jobb slik at de får med seg en av høstens store kamper i Arna.

Her er link til stream av kampen, dersom du ikke har anledning til å ta turen!

http://publisher.qbrick.com/Embed.aspx?mcid=D4A1247878846B40&width=640&height=480

 

Sponsorer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift