Lars Hirschfeld til Kåffa

Kanadieren med fortid i blant annet VIF og RBK er klar for KFUM-kameratene Oslo.

Lars Hirschfeld har skrevet under en ettårskontrakt med KFUM-kameratene Oslo. 37-åringen har en lang karriere bak seg, og er for det norske fotball-publikum først og fremst kjent for sine opphold i Tromsø, Rosenborg og Vålerenga. Han har også en fortid i klubber som Tottenham, Leicester, Dundee, Energie Cottbus og Cluj.

Nå ser Hirschfeld fram til å fortsette sin keeperkarriere på Ekebergsletta.

- Jeg gleder meg virkelig til å komme i gang. Jeg ser fram til å spille kamper igjen og finne tilbake til fotballspillet som jeg elsker, sier Lars og forteller hvorfor valget nå falt på nettopp Kåffa:

- Det var flere ting som spilte inn, men det som tiltrakk meg mest var det forfriskende synet på fotball som jeg her ble møtt med. Jeg opplevde her en kultur der personen og mennesket blir satt i sentrum.

Trener Ståle Andersen er svært fornøyd med keepersigneringen.

- For det første er Lars en god keeper. Det betyr at vi har to gode keepere i troppen, og det trenger vi i OBOS-ligaen. Videre er Lars en utrolig fin type, og en ledertype som vi trenger i mannskapet vårt, der mange mangler erfaring på dette nivået, sier Ståle.

I tillegg til å være spiller skal Hirschfeld få en utvidet keeperrolle i klubben. Han tar for tiden kurset UEFA A keepertrener og vil bli keeperansvarlig i ungdomsfotballen i KFUM-kameratene.

For en klubb som er mer kjent for å holde ballen i laget enn å holde ballen i fast grep, er det en spennende nyvinning for hele klubben.

- Vi har ikke all verden med keepertradisjoner i klubben. Lars gir oss store muligheter til å utvikle et område som har vært lite prioritert hos oss, han ønsker å være synlig på lagene og ha særlig fokus på å gi trenerne våre skolering på det å drive keepertrening, sier daglig leder Thor-Erik Stenberg.

SAMMEN FOR EN REN IDRETT

Gi din støtte!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift