Ullevål Chicas klare for Relita Cup i Uppsala

Jentelaget (00-02) vant siste omgang i siste seriekamp mot Ready og har vist fin formstigning frem mot Relita Cup i Uppsala 13-15. mars

Selv om det ble tap for Ready spilte jentene sin beste kamp så langt i karrieren. Utviklingen denne sesongen har vært imponerende og selv Ready-treneren måtte berømme Ullevåljentene for å ha tatt "mange steg" dette året (vi tapte med langt styggere sifre i starten av sesongen mot samme lag). Med flere innbyttere og en frisk keeper hadde seieren vært innen rekkevidde. Med kvalitet på treningene ledet av juniorspiller Oddvar Ueland, bandyakademi og masse frigåing i helgene har jentene vist at de har potensiale.

Kampen mot Ready var årets siste seriekamp. Nå venter Ullevål småguttcup i helgen og deretter Relita Cup i Uppsala om to uker - sesongens store mål! Dette er en invitasjonsturnering for jentelag som skal gå over til 11'er neste år. Ullevål får helt sikkert noe å bryne seg på, men det blir gøy å spille på stor bane og ikke minst mot andre, gode jentelag fra Sverige og Norge! Laget forsterkes for anledningen av jenter fra Ready, som spillerne kjenner godt fra kretslag.

Relita CUP (http://www.laget.se/RELITACUP/Page/238740 )

er en nystartet Cup, men har allerede fått fin pressedekning lokalt:

http://www.svenskbandy.se/NYHETER/SENASTENYTT/UngdomNytjej-cuparrangerasiUppsala/

http://unt.se/sport/cup-framjar-flickbandyn-3591400.aspx

Programmet  er lagt opp til en blanding av sportslig og sosialt, og går samme helg som SM-finalen. Som tidligere annonsert settes det opp felles buss og det er ledige plasser for andre som uansett skal til Stockholm denne helgen.

Høstsemesteret  2018
i Turn-avdelingen

starter 28.august.

Ukeplan finner du her.

Velkommen til trening i uke 34-2018

TURNSTYRET

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift