Fem nye spillere klar for Sola Fotballklubb

Sola har gleden av å presentere fem nye spillere klar for A-laget

Før høstsesongen mistet vi 5 spillere og en til mister vi i slutten av August.

Spillerene det gjelder er følgende:

  • Arild Nilsen (Arbeid)
  • Joachim Boxill Knutsen (Riska)
  • Erlend Lunde Løfsgaard (Studier i USA)
  • Kristian Hagalid Haug (Studier i Trondheim)
  • Anders Joa (Millitæret)
  • Jakop Storhaug (Politistudier)

 

På vegne av spillere, trenere, støtteapparat og resten av klubben takker vi dem for innsatsen. Noen av dem i flere år. Jakop har noen kamper igjen, så han har dere alle muligheten til å takke!

 

To av spillerene vi har signert, er gamle kjente. De har kamper for både ungdomsavdeling og A-lag.

Oskar Alsaker returnerer hjem etter 1 år i Garden og er både større (sterkere) og i bedre fysisk forfatning enn før, noe som er meget bra.

Olav Magnus Eik Espedal returnerer etter 3 års Poltitstudie, og noen opptredener i Vidar og Brodd. Målsniken er tilbake.

 

De tre andre spillerene kommer fra henholdsvis Ålgård og Hundvåg.

 

Simen Melhus har en fortid i både Viking, Bryne og Ålgård for å nevne noen, og er en sårt trengt midtbanespiller etter vi mistet 4 midtbanespillere i sommer, og en til forsvinner i utgangen av August.

Lars Thomas Hummervoll har en fortid i Hundvåg og Ålgård. Den høyreiste spissen har både god teknikk og god fart i tillegg til avslutningsferdigheter.

Steffen Bøifot har en fortid i Hundvåg, SIF, Randaberg og Vidar. Steffen kan bekle mange posisjoner, men er vel regnet som kant / midtbanespiller. Også en sårt trengt spiller ettersom vi mistet midtbanespillere i sommer.

 

Disse signeringene er ikke bare med tanke på årets sesong, men også kommende. Skulle vi være så heldige å rykke opp, slipper vi å bruke hele vinteren på å hente spillere da de som allerede er i klubben + de nye signeringene har god erfaring fra dette nivået.

Dette vil også være med på at alle spillere må være på tå hev for å få starte kamper, noe som også vil heve nivået på trening.

 

Vil med dette ønske Oskar, Olav Magnus, Simen, Lars og Steffen velkommen til Sola Fotball.

Grasrotandelen

Info

Baneoversikt

Samarbeidspartnere

Sola Cup