Gutter 2005 Blå vs. Lisleby Grønn

Ny stormatch for det blå laget, denne gangen mot fryktede Lisleby Grønn. Selv om vi nok en gang fikk spille store deler av kampen med 5 spillere (...), var det mye positivt å spore.

Vidar "Fergie" hadde videoanalysert motstanderen grundig denne gangen og funnet fram til 2 rekker med perfekt balanse mellom offensive og defensive krefter. Med sedvanlig skyhøyt energinivå og krum rygg gjøv gutta løs på oppgaven. Denne gangen holdt gutta målet rent i flere minutter... enn sist... og fikk spille drøyt halve omgangen før det var på tide å sette inn en 5 spiller...

Etter sidebytte var det - som man sier - "et helt annet Begbylag som kom på banen". Med høyt press på ballfører og mer direkte spill hamret gutta inn 4 lekre kremmerhus! Dessverre kom sluttspurten litt for sent, så vi må fortsatt vente på sesongens første seier. Men vi skylder glatt på dommeren!

1. Omgang

Gutta, her representert ved Thomas, Anders og Martin S, forsvarer heroisk eget mål.

Tobias rydder opp i eget forsvar! Cornelius og Anders (målvakt) avventer situasjonen.

Til slutt ble det tid for en 5'er-formasjon igjen...Fra venstre: Cornelius, Tobias (ryggen til), Theodor, Arbi og Jesper.

 

2. Omgang

Cornelius ser luken ved stolpen og banker inn en redusering!

Dessverre klarte vi ikke å hente inn hele forspranget til Lisleby, men vi skal ta med oss det positive denne gangen også. 4 mål på èn omgang er vel rekord for dette laget og de skal ha honnør for at de aldri gir opp!

Lisleby scorte nok flest, men vi feiret målene best! Bare se på disse variantene:

Thomas

Theodor

Martin

Dommeren (ja, dere drar vel kjensel på ham) som kom i negativ fokus etter flere eh..kontroversielle avgjørelser i hjemmelagets disfavør! Kjøpt og betalt!

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift