Flott "blåtur" til Røvær

Det ble en vellykket tur til Røvær for 40 tillitsvalgte og innbudte sponsorer på torsdag. Været viste seg fra sin beste side – vindstille, sol og 16 grader – og båtturen med Skonnerten «Valentine» ble en fin opplevelse.
På Røver Kulturhotell ble vi godt mottatt . 
Først på programmet var historie om Røvær og pensjonert skolelærer Tordis Rasmussen hadde et interessant innlegg hvor hun også fortalte om sine erfaringer etter et langt liv på Røvær.
Hotellets hjemmelagde fiskesuppe var nydelig og med sjømat og god drikke i tillegg -  ble det terningkast 6 for gjengen på kjøkkenet.
Etter maten hadde Kjell Bjelland et foredrag som gikk på dette med mestring. Han snakket om sine erfaringer og arbeid med de svakeste – de med funksjonshemming – og deres behov for aktivitet. Han dro frem mange eksempler både fra sitt vanlige arbeid, sitt arbeid med tilrettelagt idrett i klubben i over 20 år (HC laget), i turistforeningen hvor han er engasjert og fra sine erfaringer med turene med Lars Monsen og «Ingen Grenser» gjengen. Et interessant og givende foredrag og det er flott at vi har slike resurspersoner i klubben som kan dele sine erfaringer.
Etter foredraget var det klart for kaffe med «noget attåt» og Quiz.
Øystein Viland hadde laget - etter deltakernes mening – meget vanskelige spørsmål. Etter en jevn kamp gikk Jarle Sørhaug med venner av med seieren og de fikk sine velfortjente premier
Klokka 2330 la «Valentine «til kai på Pittersbryggå, etter en fin times seilas i solnedgangen fra Røvær.
Styret takker for fremmøte og håper flere har muligheter til å være med neste år – hvor turen går vet ingen -.
Sportslig Hilsen Styret
 
- under ser du  noen bilder fra turen !
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift