Nye spillere klare for Elverum

Øystein Stai fra Ottestad og Tom Vidar Martinsen fra Løten er klare for Elverum. Fra tidligere er Siavash Mobasheri også klar.

Arbeidet med neste års spillerstall pågår for fullt. Pri 1 har vært å få med så mange som mulig av de som har vært med på å vinne årets 3.divisjon. Dette arbeidet ser ut til å bære frukter, men det er også klart at 4-5 av spillerne fra årets stall dessverre ikke blir med neste år.

Opprykket til 2.divisjon innebærer at de spillerne som går ut må erstattes med spillere som holder et høyt nivå, evt som har egenskaper som gjør at de vil kunne ta steget opp i 2.divisjon. Elverum Fotball har stor tro på at de nye spillerne vil ha mye å bidra med til neste sesong, og vi ønsker de hjertelig velkommen og lykke til.

Øystein Stai (22) kommer fra Ottestad hvor han ila sine seks år i klubben har utviklet seg til å bli en målfarlig spiss. Fotballkarrieren startet i Brumunddal, men han byttet klubb da familien flyttet til Ottestad når han var 16 år. Øystein begynte som midtstopper, ble etter hvert brukt som midtbanespiller og nå altså som spiss- og kantspiller. Øystein beskriver seg selv som en typisk bakromsspiller – rask og sikker alene med keeper. Han har scoret i underkant av 20 mål i 3.divisjon både i år og i fjor. Øystein startet i høst på en 3-årig sykepleierutdannelse her i Elverum, så dette er en spiller Elverum Fotball kan få glede av i flere sesonger fremover.

Tom Vidar Martinsen (25) kommer fra Løten hvor han har spilt hele sin karriere (rundt 180 kamper for A-laget). Han debuterte på A-laget allerede som 16 åring, og spilte de første årene på midtbanen, men har de siste 5-6 årene spilt midtstopper. Tom Vidar beskriver seg selv som en duellsterk midtstopper med god fysikk og bra tempo. Det bør legges til at Tom Vidar har et fryktet og meget tungt skuddbein som vi håper å få se i aksjon mange ganger neste sesong. Tom Vidar arbeider nå som assistent på Børstad ungdomskole, og arbeider samtidig med å fullføre sin allmennlærerutdanning.   

Siavash Mobasheri (20) meldte overgang til Elverum Fotball allerede i slutten av august, men ble pga overgangsreglene ikke spilleklar for Elverum i høst. Siavash, eller Sam blant venner, er opprinnelig fra Iran, men kom til Norge for 7 år siden. Han spilte seks år for Valdres (junior og noe 2.div/3.div spill). På Valdres’ hjemmeside ble han så sent som i fjor beskrevet som en Doffen-kopi med viktige ballvinneregenskaper og klubbens kanskje største talent. Sam har det siste året bodd i Oslo hvor han spilte for Nordstrand (3.divisjon). Sam er nå student på Høgskolen i Elverum, og er en spennende tilvekst til klubben.

Øystein Stai

 

 

Tom Vidar Martinsen (beklager kvaliteten på bildet - fotografen hadde bare mobilkamera...)

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift