Toppkamp mot Charlottenlund 16. desember.

Etter to sterke borteseiere over Kolvereid og Rørvik ligger herrelaget nå på 2. plass i serien med en kamp mindre kamp spilt i forhold til serieleder Charlottenlund.

Målvaktskurs i Ørland Sparebank Arena

Målvaktskurs i Ørland Sparebank Arena mandag 10. desember.

Kamper i Ørland Sparebank Arena

Det er stor aktivitet i Ørland Sparebank Arena fram mot jul.

Noen 6, 7 eller 8 åringer i huset?

ØBK har et bra tilbud til barn mellom 6 til 8 år innen håndball. Nå trener disse også i Ørland Sparebank Arena, mens tidligere så trente disse på skolene.

Presentasjon trener og lagledermøte denne uka

Denne uka ble det arrangert trener og lagledermøte for håndball. Hvis du ikke hadde anledning til å delta, så ligger presentasjonen her.

Tilbud om dommerkurs innen håndball

NHF Region Nord inviterer til kurs i Dommertrinn 1 med oppstart 23. okt i Sørfjorden. Kurset gjennomføres ved 16 timer undervisning fordelt på teori og praksis (se kursplan). Kravet for å delta på kurset er gjennomført Barnekamplederkurs og elektronisk regelkurs.

ÅFJORDCUP 2018

Hei alle minihåndballspillere! Jenter og gutter født i 2010, 2011 og 2012 er herved invitert til en fartsfylt og artig håndballdag i Åfjordhallen lørdag 3.11.2018

ØBK med nytt domenenavn

Vi har nå kjøpt rettighetene til domenenavnet ØBK.no. Det gamle domenenavnet vil vi også beholde. Men nå kan du skrive ØBK.no for å komme til hjemmesiden vår heretter. Enkelt!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift