Nye hederstegn delt ut

Årets Ildsjel ble Peder Ottosen Rustad, og hederstegn ble delt ut til Hans Jacob Schou, Mari Gunnuldsen og Per Steinar Krogsæter. Alle meget verdige å bli satt ekstra pris på!

Bilder fra årets fotballgalla

Bare blide fjes å se på en flott avslutning av årets sesong.

To datoer å merke seg for jentene

4. september blir det landslagstur til Intility arena for å se Norge - Nederland, og 29. september arrangerer vi Jenteforballens dag i samarbeid med Eidsiva.

Velkommen til Elverumsturneringen 2018

Elverumsturneringen har egen nettside. Klikk her for å komme til den.

Drømmedager i Våler

Vaaler IF og Elverum Fotball samarbeider om å lage drømmedager for distriktets spillere og trenere i Våler 9. og 10. juni.

Fra helt i Alta til ballgutt på Elverum Stadion

Jonas Enkerud scoret et flott og viktig mål mot Alta på mandag, tirsdag kveld er han ballgutt for Elverums Gutter-9 under Barnekampen 2018.

Obs! Elverum ny samarbeidspartner

Obs! Elverum er klubbens nye matvareleverandør.

Alt klart for FRAM-turneringen

Vårens vakreste eventyr - FRAM-turneringen sparker i gang fotballsesongen for de aller yngste. 100 lag er klare til dyst lørdag på Elverum stadion.

FFO med nyskapning

EF-akademiet utvider nå FFO til mai og juni også. Tilbudet gjelder for gutter og jenter født i 2012-2005. FFO vil gå hver fredag fram til skoleslutt, og fokuset er å ha det gøy gjennom lekbaserte konkurranser og mye spill i ulike former.

"Holdningsskolen" skal skape bedre adferd

Klubben ønsker en bevisstgjøring rundt hvordan trenere, leder, spillere og foreldre fremstår på trening og i gang. Derfor er "Holdningsskolen" nå blitt laget, og skal distribueres ut til lagene i klubben.

Påmeldingen er åpen til årets fotballskole

Riis Bilglass fotballskole arrangeres i år 25-27.juni, og inneholder morsomme og spennende dager spekket med god aktivitet. Påmeldingen er nå åpen og EF-akademiet er klare for å ta imot alle fotballglade barn i alderen 6-13 år.

KICK-OFF 2018

Elverum Fotball arrangerer KICK-OFF 2018 for Barneavdelingen på AMFI Elverum torsdag 26. april.

Besøk våre lagsider

Generalsponsor

Følg oss på Facebook!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift