Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt

Idrettshuset på Leikvoll er nå stengt for møter eller andre aktivitetar. Rivinga har starta og bygging av nytt bygg startar i februar. Garderobane vil være intakt og kan brukast under byggeperioden. Straum til flomlys og varmt vatn i garderobane vil være vekke i ein kort periode under oppstart av bygginga. Me rekna med at når nissen kjem så har me nytt klubbhus.

Tomatfestivalen 2019

Tomatfestivalen er i år frå 15.08 til 18.08. Håper mange er klar til ein ny dugnad desse dagane. Det er ikkje mogeleg å arrangera Tomatfestivalen utan denne innsatsen frå Idrettslaget.

Meld deg på FIL-Galla 2019 i dag!

Nyvinningen "FIL-Gallaen" arrangeres for alle første gang lørdag 9. februar 2019, i flerbrukshallen på Finnøy. Alle voksne medlemmer, trenere, lagledere, støttespillere, og enkelte sponsorer er invitert til fest. Bli med du også, da vel!

Kampoppsett Romjulsfotball 2019

Her kan du se kampoppsett og live oppdatering av kamper i årets rojulsfotball som går av stabelen 29.12

ROMJULSFOTBALL LØRDAG 29 DESEMBER

Vi fortsetter tradisjonen fra i fjor og prøver oss nok en gang med Romjulsfotball. Les saken og meld på lag :)

Grieg Aktivitetsdag 2018

Lørdag den 3. november fra klokken 11:00 til 14:00, arrangerer Finnøy IL sammen med Grieg Seafood "GRIEG AKTIVITETSDAG" for barn i første til syvende klasse, i flerbrukshallen.

GRIEG FOTBALLDAG 2018

Også i år skal vi arrangere fotballdag fra 1-7. klasse sammen med Grieg Seafood - Dette blir en dag med læring, fotball og konkurranser - Meld på inne i saken. (Påmeldingsfrist 25.08)

Ekstra fotballtilbud for de ivrige spillerne.

Noen spillere er fornøyde med å trene en eller to ganger i uken, mens andre ønsker å trene hver dag. FIL er opptatt av å se individet, og gi tilbud til alle. Derfor arrangeres ivrigtreninger for spillere som ønsker mer trening. For påmelding og informasjon les hele saken :)


Her finn du lista over
alle kontaktpersonar i FILFølg oss!

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift