Årsmøte

TIRSDAG 12 FEBRUAR 2019 KL 18.00 på Viuno. (Jobben til Bjørn Arild) Nedre tomtegate 2/4, 1651 Sellebakk.

Distansemerker

Nå er tiden for distansemerker igjen. De som har hatt dette som mål kan levere disse før førstkommende torsdag. De som mener de kan klare målene i løpet av kalenderåret kan også levere. Vi har et ønske om dele disse ut som en liten seremoni på årsfesten.

Luciapadling 13 desember

Vi møter opp klokken 18.00 ved roklubben i Fredrikstad, padleklare 18.30 Padler ned Glomma og opp igjen, synger og synes som best vi kan. Dette blir det faktisk julestemning av !!!!

Hvordan bruke betalingsløsning på hjemmesiden.

Følg instruksene i vedlegget og det skal gå rimelig greit.

Årets padler

Styret ønsker forslag til ÅRETS PADLER, en pris som skal deles ut på årsfesten 9 november. Kriteriene er en person som har utmerket seg, enten i forhold til padleferdigheter eller bidratt til klubben på andre måter. Det være seg i forbindelse med arrangementer, i kulissene over lang tid, driver av aktivitet mv.

Velkommen til årsfest

Sted: Fredrikstad Sanitetsforening, Adresse: J. N. Jacobsens gate 20, 1606 Fredrikstad, rett ved Lekeparken v/Domkirken i Fredrikstad.

Yoga

Oppmøte Yoga balanse, Kråkerøy (samme sted som i fjor). Kl. 19:45 - 21:00. fra og med 08.10.18 til 03.12.18, mandag 29.10.18 utgår.

VELKOMMEN TIL MEDLEMSKVELD

Tid: Mandag 17 september kl 18.00. Sted: Møterom A, Idrettens Hus, Østfoldhallen

Kurs 1-2 september med både grunnkurs, teknikkurs og aktivitetslederkurs!

Høsten er en fantastisk tid å gå kurs på fordi det fortsatt er varmt i vannet og gjerne litt mer bølger og vær. Du vil bli tryggere i kajakken og kan forlenge padlesesongen laangt utover høsten og vinteren hvis du vil.

Brottkurs nr. 2 med vektlegging av sikkerhet med Kristoffer Vandbakk

Hei folkens :-) Nå er det mulighet for 8 personer til å ta brottkurs med en av Norges beste veiledere på brottkurs dvs. Kristoffer Vandbakk.

Værdata Strømtangen

Hjemmeside NPF Hav

http://www.padling.no/hav/

Støtt oss!

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift