Bane Nord er grønn og fin. Sør er stengt inntil videre

Da har vi gode forhold på hovedbanen igjen.

Trenerteamet er på plass

Sture Fladmark blir hovedtrener for herrelaget i Norsk Tipping Ligaen i 2019. Jonas Sunde blir trener sammen med keeperansvarlig Paul Gabor. Klubben er veldig fornøyd med å få på plass dette solide trenerteamet, og spillerne har allerede gjort unna flere gode treningsøkter. Les mer..

A-lag damer er godt i gang

Hovedtrener Vegard Bruland har fått med seg dyktige Havtor Skeide igjen i trenerteamet. En strålende løsning for Herd og en motivert spillergruppe som allerede har vist gode takter på trening. Les mer..

Lykke til i Raufoss!

Parfait Bizoza er på plass i Raufoss i OBOS-ligaen etter to gode sesonger i Herd. Klubben har sammen med Parfait gjort en solid jobb med å videreutvikle et spennende talent. Vi ønsker masse lykke til og takker for tiden i Herd for denne gang. Les mer..

Eric er tilbake!

Herd har stolte keepertradisjoner og nå er Eric Solheim "hjemme" igjen etter et bra opphold i Emblem. Henrik Hagen har flyttet til Oslo, og Eric er mer enn klar for å kjempe hardt i Norsk Tipping Ligaen for klubben. Les mer..

Lykke til Thomas!!

Thomas Pedersen forlater Herd i denne omgang og vi ønsker han lykke til med spennende utfordringer i Brattvåg. Herd og Brattvåg har gjennom konstruktive samtaler kommet frem til gode løsninger for begge parter. Dette er nok et bevis på at Herd er dyktige på utvikling av trenere og spillere. Les mer..

Vellykket keepersamling 4. juledag!

Nærmere 20 jente-keepere fra en rekke klubber var samlet i Apollonia-hallen 4. juledag - for tredje året på rad var Cecilie Fiskarstrand og Josefine Ervik instruktører. Les mer

Per sikret «festen»!

A-lag Herrer avsluttet sesongen på skikkelig vis fredag 21. desember hvor støttespiller Per Aase blant annet laget en nydelig fiskesuppe. Det var utdeling av priser og markering av en godt gjennomført sesong. Les mer..