Herrelaget åpner mot Haugar i vintercupen

Ti lag er med i årets vintercup i fotball. Einar Utvik jr., Tommy Lønning, Olav Andre Skjelde, og deres andre lagkamerater, åpner mot Haugar borte i første kamp.

Tidlig start og sen avslutning

Det blir en tidlig start og en sen avslutning for Einar Utvik jr. og herrelaget vårt i 5. divisjon i år, Alvoret tar til på hjemmebane torsdag 4. april da Ølen er motstander hjemme på idrettssenteret og avsluttes borte mot Djerv 1919 2 10. november.

Meld deg på årsfesten lørdag 26. januar

Det blir årsfest for alle medlemmene i Avaldsnes lørdag 26. januar 2019. Påmeldingsfristen er satt til tirsdag 22. januar. Alle tilitsvalgte går gratios, ellers er kuvertprisen kr 400,-. Bli med, og meld deg på til ail@avaldsnes.no

Trekning julelotteriet 2018

Avaldsnes har foretatt trekning av årets julelotteri. Her kan du se hvem som vant.

40 «mesterlige mestre»

Det ble en trivelig sesongavslutning for gutter 12-14 år, samt neste års jenter-14, på klubbhuset tirsdag kveld.

Flinke og høflige loddselgere på J14

Jenter 14 år skal på tur til Kroatia sommeren 2020, og har allerede startet dugnaden for å samle inn penger. Lørdag solgte de lodder for idrettslaget på butikkene i bygden. Det gjorde jentene med fynd og klem.

Sesongavslutning med heder og ære

17-åringen Sølve Svendsen, ble den store vinneren da A-lag herrer hadde sin sesongavslutning for 2018 sist uke. Her ble det delt ut en god del heder og ære.

Hygge og kos før alvoret starter 3. januar

De to trenerne, Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal, hadde sin første og eneste trening med A-laget onsdag kveld. Etter trening ble det møte på klubbhuset, og treningsfri i hele desember.

En brasiliansk julehilsen med stor takk til Avaldsnes

I en lenger julehilsen til Avaldsnes, takker foreldrene til Andreia og Luana, idrettslaget for oppholdet og magiske dager på Karmøy i sommer. Her ser vi foreldrene fremst i bildet, sammen med medlemmer i oldermannslauge,t som sponset turen til foreldrene, sammen med et par sponsorer.

Fotballavdelingen skal selge kvalitetssokker

Fotballavdelingen i Avaldsnes har inngått et samarbeid om å selge Salva produkter for å styrke inntektene. Salget starter allerede i denne uken og skal organiseres gjennom lagledere for de ulike lagene.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
24.01 Avaldsnes SJ14 1 Haugar SJ14 2
06.01 Avaldsnes Ølen IL
Dato Hjemmelag Bortelag Res
06.01 Avaldsnes Ølen IL
Dato Hjemmelag Bortelag Res
24.01 Avaldsnes SJ14 1 Haugar SJ14 2
06.01 14:00 Ølen Idrettshall B  
Avaldsnes - Ølen IL  

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift