40 «mesterlige mestre»

Det ble en trivelig sesongavslutning for gutter 12-14 år, samt neste års jenter-14, på klubbhuset tirsdag kveld.

Flinke og høflige loddselgere på J14

Jenter 14 år skal på tur til Kroatia sommeren 2020, og har allerede startet dugnaden for å samle inn penger. Lørdag solgte de lodder for idrettslaget på butikkene i bygden. Det gjorde jentene med fynd og klem.

Sesongavslutning med heder og ære

17-åringen Sølve Svendsen, ble den store vinneren da A-lag herrer hadde sin sesongavslutning for 2018 sist uke. Her ble det delt ut en god del heder og ære.

Hygge og kos før alvoret starter 3. januar

De to trenerne, Andreas Ulland Andersen og Mikael Hindal, hadde sin første og eneste trening med A-laget onsdag kveld. Etter trening ble det møte på klubbhuset, og treningsfri i hele desember.

En brasiliansk julehilsen med stor takk til Avaldsnes

I en lenger julehilsen til Avaldsnes, takker foreldrene til Andreia og Luana, idrettslaget for oppholdet og magiske dager på Karmøy i sommer. Her ser vi foreldrene fremst i bildet, sammen med medlemmer i oldermannslauge,t som sponset turen til foreldrene, sammen med et par sponsorer.

Fotballavdelingen skal selge kvalitetssokker

Fotballavdelingen i Avaldsnes har inngått et samarbeid om å selge Salva produkter for å styrke inntektene. Salget starter allerede i denne uken og skal organiseres gjennom lagledere for de ulike lagene.

Uavgjort for håndballdamene mot topplaget

Håndballdamene til Avaldsnes begynner å finne formen siden laget startet opp igjen i august. Tirsdag burde laget slått topplaget Rival, men måtte nøye seg med uavgjort.

Kul avslutning for gutter-16

Gutter 16 år har hatt en god sesong, både sportslig og sosialt, under ledelse av trener Elias Jøsang og lagleder Morten Roth Stranden. Nå blir det juniorlag neste år, med samme trener.

40 ekstra billetter legges ut til konserten med Aleksander Hauge

Det var vært vanvittig stor etterspørsel etter billetter til konserten med Aleksander Hauge i Avaldsneskirken fredag 23. november. Nå legges det ut for salg 20 ekstra billetter til hver konsert.

Ny spiller til A-lag herrer

Avaldsnes har sikret seg ny midtbane/angrepsspiller.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
06.01 Avaldsnes Ølen IL

Støtt oss med Grasrotandelen

Oppgi organisasjonsnummer: 971 346 612

https://www.norsk-tipping.no/grasrotandelen

Eat Move Sleep ambassadør

http://www.eatmovesleep.no/


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift