Innskytingsliste for Trondhjems Skiskyttere, søndag

Offisiell resultatliste BAMA skiskytterfestival Trondheim 2019 - Lørdag

Velkommen til BAMA Skiskytterfestival Trondheim

BAMA Skiskytterfestival Trondheim arrangeres Lørdag 19. - søndag 20. januar på Saupstad Skisenter. NB! Oppdatert tidsplan i forhold til deltakerantallet.

Forbud mot fluorholdige glidprodukter.

NSSF har vedtatt et forbud mot fluorholdige glidprodukter gjeldende fra sesongen 2018/2019 for aldersgruppene til og med 16 år.

Årets juletrær fra Trondhjems er klare for bestilling!

Ta opp bestilling fra venner, familie, kollegaer og naboer og støtt Trondhjems skiskyttere!

KLUBBTILBUD PÅ DUNJAKKER

Kaldt på standplass? Da trenger du en dunjakke.

Bli med Trondhjems Skiskyttere og takk Emil Hegle Svendsen for minnerike år, med fantastiske prestasjoner, som god rollemodell og inspirasjon for unge skiskyttere og den beste ambassadøren for klubben vi kunne drømme om.

I denne anledningen arrangerer vi treningssamling med klubbrenn for aldersbestemte klasser 10-16 år, lørdag 27.oktober. Det blir i tillegg skytedueller for junior og senior i forkant av selve rennet, med påfølgende kakefest for alle deltakere, foreldre og funksjonærer etter rennet. Vi har også invitert Byåsen Skiskytterlag til å delta i skyteduellene, klubbrennet og kakefesten.

Behov for å få testet våpen og ammunisjon? Testuke på Saupstad testanlegg 5.-11.nov.

Hvert år får vi henvendelser om leie av Saupstad Testanlegg for testing av enkeltvåpen. Frem til nå har vi kun åpnet for døgnleie av anlegget. Dette blir fort litt for kostbart for enkeltpersoner. I år legger vi opp til en «testuke» for de som ønsker å booke tid for testing av enkeltvåpen. Årets testuke er 5.-11. november.

FORHÅNDSBESTILLING AV LANGRENN SKI

Minner om frist for forhåndsbestilling av langrenn ski som er 10.okt i uke 41. Se vedlagt informasjon fra Sportsbua.

KLUBBRENN PÅ SAUPSTAD ONSDAG 3.OKTOBER

Klubben arrangerer et internt uhøytidelig renn onsdag 3. oktober. Dette for både å gi nye utøvere m/foreldre en enkel innføring i hvordan et renn arrangeres og gjennomføres, samt for å trimme organisasjonen før andre arrangementer vi skal ha denne sesongen.

Samarbeidspartnere

Hovedsponsor

Sponsorer

Sosiale medier

Påmelding renn

Saupstad skistadion

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift