Hovudlykttur torsdag 7. februar kl 17 på Åse, Oma

Skigruppa inviterer til hovudlykttur på Åse, Oma torsdag 7. februar kl 17. Skigruppa syter også for bålpanne og pølser undervegs.

Karusellen rullar vidare i snøen.

45 deltakarar stilte til start på sesongens sjette karuselløp. Det var fin vinter, og føret var ikkje so verst, særleg ikkje i riksvegen.

Barneskirenn på Åse torsdag 24. januar kl 17.

Kom og bli med på barneskirenn på Åse, Oma. Premiering. Det vert sushi frå Lerøy til kveldsmat. Bålpanne!

Høypulstime i idrettshallen på torsdager

Vi starter opp med høypulstime torsdager 1915-19:45 i idrettshallen. Skulle du likt å kjenne pulsen banke, musklene jobbe og kroppen smile i slutten av uka. Bli med på høypulstime på torsdagene da vel. Sjå meir info nedanfor.

Aktiv helg fredag 11. - laurdag 12. januar

Kva med å starte det nye året med ei aktiv helg med varierte treningsøkter? Me ynskjer ferske og erfarne-, unge og eldre treningslystne hjarteleg velkomne til å delta på aktivitetane! Du kan vere med på ein time, alle timane eller plukke fritt. Det er gratis å delta. Sjå detaljert info nedanfor.

Fyrste vinterkrauselløp i det nye året

Tysdag 8. januar gjekk årets fyrste karuselløp av stabelen. Dette var det femte løpet for sesongen. Det var vinter denne kvelden med is og litt snø, men nokonlunde greie forhold å springe på.

Mange på julaløp på Vinterkarusellen

Tysdag 18. november gjee sesongens 4. løp i karuselen av stabelen. Dette vart m.a.o. årets julaløp i Strandebarm. Mellom seksti og sytti stilte til start, og det vart mykje god mosjon i tilleg til nisse, gløgg og annan julestemning.

Mykje folk på idrettslagsbasaren

Strandebarm Idrettslag sin årlege basar vart halden på skulen den siste sundagen i november. Det var også i år mykje folk og svært fine gevinstar. Som vanleg på basarar i Strandebarm møter folk opp i alle aldrar frå dei yngste til dei eldste.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift