Rustad IL - Langrenn

 

"Topp og bredde - hånd i hånd"

Sammen blir vi gode

Gratulerer med uttak til junior-VM!

Gratulerer Iver Tildheim Andersen med uttak til Junior-VM i Lahti 20-26. januar 2019.

Resultater fra Klubbrenn - mandag 7. januar

Selv om været ikke var det beste denne mandagen, var det 310 som fullførte årets første klubbrenn. Kjempebra innsats av alle, tross et utfordrende føre...

Klubbrenn - mandag 7. januar

For tolvte året på rad arrangeres klubbrenn for alle langrennsgruppas medlemmer. Klubbrennene består av to klassisk- og to friteknikk renn. Vi legger opp til en trivelig kveld hvor små og store skal kunne leke og konkurrere på sitt nivå og målet med skirennene er at alle skal konkurrere med seg selv og se at "øvelse og trening gjør oss bedre".

OBOS Østmarkrunden lørdag 2. februar 2019

Rustad Idrettslag har gleden av å invitere til OBOS Østmarkrunden - den 49 i rekke. Årets arrangement er også Kretsmesterskap langdistanse for Oslo Skikrets for klasser f.o.m 13 år.

Skilek vinteren 2019

Også i år arrangerer Rustad IL sin tradisjonsrike skilek på Skullerud Idrettsanlegg for barn i alderen 3-11 år. (født 2008-2015).

GODT NYTTÅR

Godt Nyttår ønskes dere alle..

Åpning av byggetrinn 3 og juleavslutning - mandag 17. desember

Mandag 17. desember skal vi ha åpning av byggetrinn 3 på Skullerud idrettsanlegg. Der ønsker vi at ALLE grupper stiller opp «mannsterke». Byråd Rina Mariann Hansen kommer for å åpne anlegget sammen med oss. Viktig at vi da er mange som viser at vi bruker anlegget og at videre utbygging av løypene mot Skullerud skole, nytt maskinhus og arenahus er nødvendig! Det er ønskelig at ALLE grupper (også foreldre) deltar i fakkeltoget (på beina) og påfølgende seanse med åpning av anlegget. Dette tar ca. 30 minutter. Etter den første seansen fortsetter alle grupper tom 2007-gruppa med juleavslutning og påfølgende grilling og gang rundt juletre. Alle grupper fom 2006-gruppa fortsetter med skitrening. Alle som har Rustad overtrekksdress og Rustad-lue tar på seg dette.

Boblejakke/Skalljakke:

Vi har nå fått tak i grønne boblejakker og grønne skalljakker fra Stormtech. Meget bra kvalitet. Jakkene fåes i både unisex og damemodell.

Smørekurs vinteren 2018-2019

Vi kjører igang smørekursene litt seinere enn vi har hatt de før. Til gjengjeld får vi med oss mere av det som er aktuelt og tettere på sesongen. Smørekursene er lagt opp for at alle skal få den beste og enkleste opplevelsen av å preppe ski, og dermed den beste skiopplevelsen.

Klubbkveld tirsdag 6. november - i år bedre enn noen gang!

Tradisjonen tro blir det også i år klubbkveld med variert program fra kl. 18.00-21.00 i samlingssalen på Skullerud skole. Dette er først og fremst en kveld med utstyrsveiledning og gode tilbud på kjøp av skiututstyr og andre relevante artikkler. Her vil det bla bli mulig å bestille ski, staver og støvler til svært gunstige priser. Oslo Sportslager vil være tilstede sammen med en del leverandører av sportsutstyr. Vareutvalget vil være større enn noen gang. Foruten besøk av butikken Oslo Sportslager vil det bli salg av klubbtøy og andre varer som våre samarbeidspartnere har.

Hovedsamling på Skeikampen 30. november - 2. desember 2018

Dette er langrennsgruppas største skisamling. Samlingen samler iår ca. 400 aktive, trenere, tillitsvalgte, foreldre og søsken og går på tvers av alle grupper. Samlingen har tradisjon helt tilbake til starten på 70-tallet.

Resultater for Timesløpet 3. september 2018

Det ble løpt totalt 2570 runder i vår 760 meters runde, som blir 1 953 200 meter = 1953,2 km totalt..

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift