Valgkomiteen ønsker kontakt- til alle med hjerte i Langhus IL fotball

Til alle med hjerte i Langhus IL fotball - valgkomiteen ønsker kandidater til styret i klubben vår

Langhus IL Fotball - Follo FK Fotballakademi

Fotballfritidsordningen og fotballakademiet har blitt en suksess. Vi utvider nå aldersgrensen på akademi-tilbudet til å omfatte også gutter/jenter født 2008.

Langhus IL Fotball - Follo FK FFO

Velkommen til Langhus IL og Follo FK fotballfritidsordning (Heretter kalt FFO) Langhus IL Fotball i samarbeid med Follo FK ønsker å tilby FFO etter skoletid. Tilbudet gjelder i år for gutter og jenter født 2008 - 2011.

Velkommen til Langhus Nyttårscup!

Med ønske om et godt nytt år til dere alle, er det en stor glede for oss i Langhus IL Fotball å ønske spillere, trenere, dommere, foresatte, supportere og støttespillere velkommen til Nyttårscupen 2019!

Godt nytt år!

Nok et aktivt år i klubbens historie er tilbakelagt.

Tusen takk til fotballfamilien på Langhus

På vegne av G2008 ønsker vi å takke alle som hadde mulighet for avse brukte fotballsko. Skoene har nå kommet frem og som filmen viser (se vedlegg) er gleden stor hos mottakerne.

Kristoffer Kolsrud ny assistent-trener i Moss

Mens Kristoffer var med å bringe Langhus IL Fotballs A-lag til 4. divisjon ved å vinne vår avdeling i 5. divisjon, har han hatt tunge oppgaver i Follo FK.

Langhus IL fotball - Nyttårscupen 4.- 6 januar 2019

Hei alle, tradisjonen tro gjennomfører Langhus IL fotball også i 2019 NYTTÅRSCUPEN, fotballcupen for barn og ungdom. I år har vi blinket ut helgen 4.-6 .januar hvor vi inviterer til fotballfest i Stil Arena og Langhushallen. I 2019 utarbeider vi et programblad for turneringen. Den vil inneholde informasjon om turneringen, velkomsthilsen, kampoppsett, regler etc. Og ikke minst - den vil inneholde annonser og/eller rabattkuponger. Vi håper at du / dere kan bistå oss med å kjøpe en annonse eller en rabattkupong, se vedlegg for priser på annonser.

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Kontingent og treningsavgift 2018
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 311117
Ubetalt antall: 160
Betalt beløp: 1157750
Betalt antall: 548
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift