Langhus G2008 ? JULETRESKOGEN 2018 ? søndag 16 .desember

Søndag 16 .desember ønsker G08 velkommen til verdens hyggeligste juletreskog. «Skogen» er åpen fra kl 12:00- 16:00 Juletreskogen er like ved fotballbanen på Vevelstadåsen ? på det BLÅ feltet. Inntekten av salget går til treningsleir for G08 (Spania 2022). Hjelp gutta med å realisere sin drøm. Vi håper på stor innrykk- ses i juletreskogen.

Tusen takk til fotballfamilien på Langhus

På vegne av G2008 ønsker vi å takke alle som hadde mulighet for avse brukte fotballsko. Skoene har nå kommet frem og som filmen viser (se vedlegg) er gleden stor hos mottakerne.

Kristoffer Kolsrud ny assistent-trener i Moss

Mens Kristoffer var med å bringe Langhus IL Fotballs A-lag til 4. divisjon ved å vinne vår avdeling i 5. divisjon, har han hatt tunge oppgaver i Follo FK.

Langhus IL fotball - Nyttårscupen 4.- 6 januar 2019

Hei alle, tradisjonen tro gjennomfører Langhus IL fotball også i 2019 NYTTÅRSCUPEN, fotballcupen for barn og ungdom. I år har vi blinket ut helgen 4.-6 .januar hvor vi inviterer til fotballfest i Stil Arena og Langhushallen. I 2019 utarbeider vi et programblad for turneringen. Den vil inneholde informasjon om turneringen, velkomsthilsen, kampoppsett, regler etc. Og ikke minst - den vil inneholde annonser og/eller rabattkuponger. Vi håper at du / dere kan bistå oss med å kjøpe en annonse eller en rabattkupong, se vedlegg for priser på annonser.

Retningslinjer for Prøvespill/trening i annen klubb

Til alle trenere, Noen årskull opplever fra tid til annen uro i spillergruppen som følge av spilleres ønske om å prøvespille for andre lag. Av den grunn ønsker klubbens Sportslige Utvalg å innføre klare retningslinjer for hvordan slike tilfeller skal håndteres; se under. Retningslinjene har til hensikt å skape forutsigbarhet for klubb og lagledelse med tanke på klubbens påmelding av serielag, som finner sted i januar hvert år. Av samme årsak er det ønskelig at alle vurderinger rundt eventuelle klubbskifter er avklart innen 31.12. inneværende år.

Langhus Idrettspark

Det har kommet ned litt lett snø i morgentime i dag fredag 23 november. Men 11`er hovedbane og 11`er tusse er begge åpne for trening i dag. Eventuelle spørsmål kan rettes til daglig leder.

Brøyting av kunstgressbaner i dag Tirsdag 30 Oktober

Har følgende oppdatering vedr brøyting av kunstgressbaner i dag Tirsdag 30 Oktober 11èr kunstgress Hovedbane er brøytet og klar for trening 11èr Kunstgress Tusse blir også treningsklar til kl 17:00

Brøyting av kunstgressbaner i dag Tirsdag 30 Oktober

Langhus Fotball jobber iherdig med og få brøytet 11èr Hovedbane og 11èr tusse i dag. Men det røk en hydralikkslange/pakning i dag. Så på grunn av dette så har vi ikke klart og brøyte banene. Har fått hjelp av Ski Kommune de kommer og brøyter ferdig 11èr hovedbane så den er klar til kl 17:00 og skal også prøve og få brøytet 11èr tusse også. Hvis det ikke går så må vi i dag dele på hovedbanen så godt det lar seg gjøre. Eventuelle spørsmål rettes til daglig leder Tlf : 90853598

Vintervedlikehold av Langhus Idrettspark

Nå har vintersesongen startet. I dag Mandag 29 Oktober så kom snøen veldig overaskende på oss som vanlig. Det er kommet litt snø. Det er også meldt en del snø også til natten. Vi kommer til og følge med og sette inn tiltak så fort vi ser dette er nødvendig. Foreløpig så er kunstgresset slik at det kan trenes på det. Og det er også meldt varmegrader og regn fra og med Tirsdag ettermiddag og resten av uken.

Info fra ERREA

Errea Norge gjennom firmaet ErreaSport.no / Infinity Sport AS har en tid ligget etter med leveranser. Firmaet lover at restordrene vil bli effektuert i løpet av kort tid. Eventuelle spørsmål kan rettes til Daglig Leder 90853598

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Langhus IL Fotball

Besøk våre lagsider

Følg oss!

Kontigent/treningsavgift

 
Kontingent og treningsavgift 2018
Vi ber alle om å betale treningsavgiften så fort som mulig.
Ubetalt beløp (ca): 315675
Ubetalt antall: 163
Betalt beløp: 1148250
Betalt antall: 544
 
©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift