Vi kan gjøre hverandre gode - felles trenerforum onsdag 13. februar

Velkommen til nytt trenerforum med fokus på GIL som breddeklubb. Vi ønsker å samle trenere på tvers av alle grener for å skape et forum for erfaringsutveksling og kunnskapsdeling.

Vi arrangerer NC (Norges-Cup) for junior!

7.-10. Februar arrangerer Gjerdrum IL sammen med Åsen IL Norgescup for junior. Dette er til nå det største arrangementet vi har hatt i egen klubb så her blir det mulighet til å se landets beste junior løpere i aksjon fredag, lørdag og søndag. Arrangementet foregår på Røtterudmoen skistadion i Nannestad.

Velkommen til Telenorkarusellen 2019

Det er med glede vi ønsker skiglade barn i alderen 3-13 år i Gjerdrum velkommen til Telenorkarusellen 2019! Arrangementet er uten tidtaking og med høy gledefaktor!

Vi søker ny daglig leder - er du den vi er på jakt etter?

Vi søker etter en erstatter for vår daglige leder som i tillegg til operativ og administrativ ledelse av idrettslaget, kan være en støttespiller for våre frivillige og tillitsvalgte. Har du lyst til å bidra til å skape aktivitetsglede for livet og verdens beste lokalmiljø sammen med oss?

GIL fyller 100 år 25. januar 2020 - vi ønsker innspill fra deg

Jubilanten skal selvsagt feires og i den forbindelse ønsker vi innspill og ideer fra hele Gjerdrum. Hvordan mener du at jubilanten bør feires?

Klart for påmelding til årets skisamling - Trysil!

Da er det endelig klart for årets store høydepunkt i langrennsgruppa - den årlige samlingen med ski på beina, godt humør fra start til slutt og ikke minst - den årlige appelsinstafetten :-)

Invitasjon til langrennstrening for 2. trinn - 2018

Om du har et barn med store drømmen om å bli skiløper eller bare har et ønske om at ditt barn skal være med på skiaktivitet i trivelige former, inviterer vi nå til oppstart av skisesongen for alle barn i 2. klasse!

Siste frist for å bestille GIL-tøy før jul!

Sesongen nærmer seg med stormskritt og du har nå siste mulighet før jul til å bestille det flotte GIL-tøyet fra vår samarbeidspartner. Frist er satt til mandag 22.oktober!

Bilder fra langrennsgruppa

Sponsorer


©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift