GIL Fotball selger juletrær og fyrverkeri

Tradisjonen tro skal også i år GIL Fotball selge juletrær og fyrverkeri. Begge deler er en meget viktig inntektskilde for klubben for bl.a å holde treningsavgiftene stadig vekk på ett fornuftig nivå, så vi håper du vil støtte klubben med det ene og/eller det andre.

Vi søker ny daglig leder - er du den vi er på jakt etter?

Vi søker etter en erstatter for vår daglige leder som i tillegg til operativ og administrativ ledelse av idrettslaget, kan være en støttespiller for våre frivillige og tillitsvalgte. Har du lyst til å bidra til å skape aktivitetsglede for livet og verdens beste lokalmiljø sammen med oss?

Lars, landslagsspiller fra Gjerdrum

Om det skulle finnes noen som mener det ikke er mulig å bli god fotballspiller i en klubb som f.eks Gjerdrum, så anbefaler vi at man fortsetter å lese videre her.

GIL fyller 100 år 25. januar 2020 - vi ønsker innspill fra deg

Jubilanten skal selvsagt feires og i den forbindelse ønsker vi innspill og ideer fra hele Gjerdrum. Hvordan mener du at jubilanten bør feires?

Trenerforum 23. oktober

Sportslig Utvalg i GIL Fotball har gleden av å invitere til nytt trenerforum i klubbhuset.

Banen stengt fra mandag 24/9

Pga vedlikeholdsarbeid så vil REMA 1000 Ask kunstgress bli stengt fra mandag 24/9 og til en eller annen gang i uke 41 om alt går etter planen.

GIL-koppen

I klubbhuset er det nå mulig å få kjøpt seg en flott termoskopp.

Gode samarbeidspartnere

Alle idrettslag er avhengig av å ha med seg gode samarbeidspartnere for å få endene til å møtes. GIL Fotball har mange slike med på laget.

Fotball samarbeidspartner

Følg oss på facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift