Kretsmesterskap på Eid 3.-4. November

3.-4.November vart det arrangert kretsmesterskap i troppsgymnastikk på Nordfjord Eid. Fleire idrettslag stilte med troppar, og det vart ein jamn og tøff kamp om plasseringane. Sandane stilte med både rekrutt mix, junior mix, junior herrer og senior herrer.

Torbjørn takkar for seg

Torbjørn Gran gir seg som trenar for Sandane sitt A-lag, men det blir heldigvis ikkje det siste klubben ser til trønderen, som gjennom sine år i Sandanefotballen har gitt innhald til begrepet "å blø for laget". Gran er også mannen som har NM-medaljar i badminton, ungdomslandslagsspel for Norge i same idrett, som rockar Norge i bandet "Kokken Tor" og som av alle ting har valgt å bruke talentet sitt til å gje STIL engasjement, vitalitet og tiltrengt styrefart til vidare klubbutvikling.

Velkommen til ny turnsesong!

Haustferien er over og det betyr at turntreningane startar opp att. Vi gledar oss til å komme i gang!

Blytung sesongavslutning

Sandane hadde ikkje noko å stille opp med mot eit velspelande Stryn 2.

Kanonkamp av Sandane

STIL visste kva dei gjekk til og løyste oppgåva med å spele skjorta av serieleiaren. Syril gjekk dermed på sitt første tap på heimebane på nøyaktig eitt år.

Treningstider for barneidretten sesong 2018/2019

Barneidretten startar opp att aktiviteten sin etter haustferien

Medlemskontingent er no sendt ut

Fredag 15. juni vart medlemskontingenten for Sandane Turn og Idrettslag sendt ut. Denne må alle som er medlem i STIL betale.

Uavgjort for Sandane

Det vart 1-1 i kveldens kamp mellom Fjøra 2/Sogndal 3 og Sandane. Mads Wie skåra eit tidleg leiarmål for Sandane, men heimelaget utlikna i andre omgang. Sandanetrenar Torbjørn Gran er lite nøgd med seg sjølv og laget, som dei siste tre serierundene resultatmessig har parkert fullstendig.

Margot kom igjennom nålauget: UEFA B-LISENS!

Denne veka kom meldinga til STILs klubbkontor: Margot Meling Nesgård er godkjent som UEFA B-trenar! Ho blir den første kvinnelege trenaren i STIL med UEFA B-lisens. Margot har gjennom åra brukt mykje tid som fotballtrenar i STIL, og det siste året har det vorte endå meir.

Peter Holvik Lothe er gått bort

Nyleg kom den sørgelege bodskapen om at Peter Holvik Lothe er avliden, nær 56 år gamal. Med Peter har STIL misst eitt av klubbens varmaste hjarte.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift