Tap i første kvartfinale da Løland ble historisk

Solberg ble et nummer for store og vant 6-1 i første kvartfinale. Jan Fredrik Løland kunne ikke forhindre tap da han spilte sin kamp nummer 411 for Ullevål.

Tap mot Drammen, Solberg venter i kvartfinalen

Siste serierunde endte med hjemmetap (5-2) mot Drammen. Ullevål endte da på 7.plass i Eliteserien og spiller som i fjor kvartfinale i best av 5 serie mot serietoer Solberg.

Overtidstap mot Drammen

I to av de siste tre rundene hadde Ullevål plukket med seg poeng på overtid. Denne gangen avgjorde Drammen etter at klokka passerte 90 minutter.

Gaare sendte Ullevål til sluttspill med overtidsscoring

Jonas Gaare sikret seier, to poeng og sluttspillsplass da han avgjorde til 3-2 på overtid mot Sarpsborg!

Ett steg nærmere sluttspill etter seier mot Høvik

Ullevål møtte søndag kveld Høvik i real Kollentåke på Høvikbanen. Ullevål vant den viktige kampen 5-1, og tok dermed sin første seier på Høvikbanen på fire år. Laget er oppe på 7.plass med tre seriekamper igjen å spille, og har gode muligheter til å ta seg til sluttspill.

Sjansesløseri da Lagerbäck sikret uavgjort på overtid

Det er svært jevnt i kampen om den siste sluttspillsplassen, og med seier i onsdagens kamp kunne Ullevål sikre seg et godt utgangspunkt før de siste fire kampene. Nå endte det i stedet uavgjort, et resultat hverken Konnerud eller Ullevål kan si seg fornøyde med. Ullevål ledet 2-1 til pause etter en kjempegod omgang med lav uttelling, mens andreomgang ble en jevn affære. Et viktig poeng ble sikret da Marcus Lagerbäck banket inn et frislag fra 30 meter fire minutter på overtid, med sin fjerde scoring for kvelden.

Stortap mot Solberg

2018 ble for Ullevåls del avsluttet med tre strake tap da Solberg vant 9-3(5-0) på hjemmeis

Tap mot serieleder Stabæk

I år som i fjor endte bortemøtet med suverene Stabæk med tap 8-2

Seier mot Mjøndalen i snøværet på Vassenga

Mjøndalen har plassert seg aller sist på tabellen, og søndagens kamp var særdeles viktig for å holde bruntrøyene på god avstand. Ullevål gjorde jobben på Vassenga, og vant til slutt 6-3 etter en spennende kamp. Kampens store spiller var Jan Fredrik Løland med tre mål og én målgivende pasning.

Vinnere av Ullevål idrettslags studiestipend

Bli med å feire tre mottakere av UIL studiestipend før A-lagskampen 2. juledag!

Fyll ut navn og e-post for å motta info fra Ullevål IL

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift