Turnuke i høstferien

Tropp og Turngruppa inviterer til turnuke i høstferien :D Bli med på masse turnmoro i tunhallen på Høyås :D Trykk "Les mer" for link til påmelding.

Elektro Idé AS

Da har vi gleden av å informere alle om at vi har fått vår første sponsor! Vi ønsker Elektro Idé velkommen til oss i DFI Tropp & Turn og ser frem til et tett og godt samarbeid.

Ledige plasser på foreldre og barn partier

Vi har ledig plass på våre foreldre og barn partier. Det turnes i gymsalen på Sogsti skole på mandager. Dette semesteret vil vi også tilby et par treninger i turnhallen på Høiås, mer informasjon om når det blir kommer etter oppstart. Vi gleder oss!!

PEANØTTALLERGI

På grunn av peanøttallergi ber vi alle gymnaster, foresatte og andre som oppholder seg i garderobe og turnhall, om å unngå å ha med peanøtter på trening. Andre typer nøtter er velkommen.

Er du mellom 12 og 16 år og vil konkurrere i turn?

Det er fremdeles ledige plasser på konkurransepartiet kretsgruppe 12-16 år! Det er også ledig på de fleste andre partier.

Påmelding til nytt semester

Førstkommende mandag 18 juni, kl 08:00 åpner påmeldingen for eksisterende medlemmer! Neste mandag 25 juni åpner den for nye medlemmer. Da er det første-mann-til-mølla prinsippet som gjelder. Vedlagt finner dere timeplanen for neste sesong.

Parkour til DFI turn

Vi har gleden av å tilby lørdagstrening for troppsturn og parkour! Dette partiet har trening i hallen på lørdager og de vil trene både troppsturn og parkour. Klikk for mer info.

Uke 22: Åpent for foreldrebesøk - siste uke før sommeren

Alle foresatte inviteres til å se på treninger i uke 22. Dette er siste treningsuke for våre breddepartier. Påmelding høstsemester åpner rundt 8.juni.

For å kontakte turnstyret og sportslig leder, send en mail til turn@dfi.no

Sosiale medier

Viktige datoer for turngruppa

Siste treningsuke uke 22: 

Gjelder alle våre breddepartier. Aspirantpartiet og konkurransepartiet får egen beskjed. Foresatte er velkommen i hallen denne uken. 

Påmeldingen for høst 2018:
Åpner rundt 8.juni

Turnuke uke 26:

Turnuke for alle som er 7 år eller eldre. Påmelding innen 15.juni. 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift