DFI søker etter daglig leder

DFI søker etter ny daglig leder. Stillingsannonsen finner du ved å klikke på "Les mer" Søknadsfrist er satt til 20. januar 2019.

DFI innkalling til gruppenes årlige møter

Det innkalles til gruppenes årlige møter. Klikk på "Les mer" og du finner når den enkelte gruppe skal avholde sitt årlige møte. For å ha stemmerett og være valgbar må man ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Det er ikke lov å stemme med fullmakt.

Politiattest - varighet.

Politiattester utstedt til personer i DFI vil være gyldig inntil videre, selv om 3 års-fristen er utløpt. Politiet og idretten venter på avklaring fra Politidirektoratet i saken. Inntil dette er avklart så utstedes det ikke nye politiattester til personer som innehar samme verv som tidligere. Klikk på "Les mer" og du finner en artikkel i fra Norges Idrettsforbund om saken.

Låvefesten del 1, Nes Arena 2018

Lørdag 8. desember stilte DFI Friidrett med ikke mindre enn 18 utøvere på årets siste friidrettsstevne på «Låvefesten» på Nes Arena, Hvam. Dagen ble ble stappet med personlige rekorder, medaljer og fantastisk innsats fra utøverne.

Juleavslutning DFI Friidrett 10. desember

Velkommen til juleavslutning for DFI Friidrett i Smia mandag 10. desember kl 18:00-20:00. Vi lover litt lett informasjon om klubben, konkurranser, premier og masse hyggelige folk - og noe å bite i. Vel møtt til alle utøvere, trenere, foreldre, søsken og besteforeldre!

Oppegårdlekene 2018

DFI Friidrett tjuvstartet høstsesongen og tok med seg både medaljer og gode resultater under Oppegårdlekene på Sofiemyr stadion søndag 26. august.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift