Årlig møte DFI Håndball

DFI Håndball avholder årlig møte kl 19.30 den 27. februar i kantina på Seiersten Ungdomsskole. Sakspapirene finner du ved å klikke på "Les mer"

DFI-kontoret i vinterferien - uke 8

Kontoret er åpent mandag 18. februar til og med torsdag 21. februar kl 09.00 - 15.00 i vinterferieuka. Ønskes kontakt med daglig leder send SMS på 90515585

Innkalling til årsmøte i DFI

Det innkalles til årsmøte i DFI den 28. mars. Klikk "Les mer" og finn hele innkallingen

DFI innkalling til gruppenes årlige møter

Klikk på "Les mer" og du finner når den enkelte gruppe skal avholde sitt årlige møte. Sakspapirer blir lagt ut på respektive gruppers web senest 1 uke før møtet. For å ha stemmerett og være valgbar må man ha fylt 15 år, vært medlem av idrettslaget i minst 1 måned og ha oppfylt medlemsforpliktelsene. Det er ikke lov å stemme med fullmakt.

Medlemskontingent DFI 2019

Kontingenten for 2019 er nå sendt ut. Dersom du ikke har mottatt denne - send en e-post til lise@dfi.no.

Politiattest - varighet.

Politiattester utstedt til personer i DFI vil være gyldig inntil videre, selv om 3 års-fristen er utløpt. Politiet og idretten venter på avklaring fra Politidirektoratet i saken. Inntil dette er avklart så utstedes det ikke nye politiattester til personer som innehar samme verv som tidligere. Klikk på "Les mer" og du finner en artikkel i fra Norges Idrettsforbund om saken.

Følg oss på Instagram!

Promovideo for playfinity

Som håndballspiller får man ofte tilbud om mye rart, og denne gangen var det Hanna strypet og Benedikte Nilsen som fikk være med på innspilling av promovideo! Vi anbefaler forøvrig ballen til lek, morro og aktviering av store og små.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift