Ons 16\1 12:30: Banene åpne

NB! Vi må være forberedt på å avgi halve Merkur 1 når det er snø og stadion er stengt. Banene må ikke benyttes hvis det er snø for å forhindre at snøen tråkkes ned og fryser fast. Husk også at etter alle treninger skal målene flyttes ut av banen, evt. gjør avtale med neste lag som trener. Dette er viktig for at det skal kunne måkes ved snøfall. Husk også å slukke flomlys hvis dere er de siste som benytter banen.

Januartilbud fra Torshov Sport

Torshov Sport tilbyr nå superundertøy til kr. 199,-/299,-, vinterpakke (hansker, lue og sportshals) til kr. 198,- og ullsokker til kr. 59,-

Årsmøte - innkalling

Trosvik Idrettsforening innkaller med dette til årsmøte som avholdes på klubbhuset mandag 25.februar 2019 kl 19.

God Jul og godt nyttår

Trosvik Idrettsforening takker alle aktive spillere, trenere, ledere, medlemmer og samarbeidspartnere for innsatsen og samarbeidet i 2018. Ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Juletilbud fra Mobile

Vi på Mobile Fredrikstad AS er både glade og stolte over å samarbeide med dere og vi ønsker derfor å tilby alle deres medlemmer, og medlemmenes familier, gode tilbud på våre produkter og tjenester. Les hele artikkelen for mer informasjon.

Handleuke hos Torshov Sport i uke 50

Vår utstyrsleverandør Torshov Sport inviterer til handleuke med mange gode tilbud og rabatter. Trykk "les mer" og se illustrasjonsbildet for mer info.

Ny facebookside

A-laget har opprettet en ny facebookside. Vi anbefaler interesserte å like siden som heter Trosvik A lag!

Rekefest 2018

Alle Tiffarna-ambassadører ønskes hjertelig velkommen til Trosvik IFs tradisjonelle rekefest på klubbhuset fredag 16. november

Fra vår samarbeidspartner Mobile AS:

Alle medlemmer/ familien til medlemmer kan benytte seg av gode tilbud på våre produkter og tjenester. Det gjelder både biler og andre deler og verksted- tjenester. Medlemmer kan oppgi følgende ved bestilling: «Trosvik- medlem», så får vi booket alt inn på riktig sted og med riktige priser/ tilbud/ kampanjer. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oppstartsmøte Trosvik Senior tirsdag 30/10 kl. 18:30

Gamle og nye spillere er velkommen på klubbhuset for å høre om 2019-sesongen.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift