Banene er stengt når det er snø!

Vi minner om at banene ikke må benyttes hvis det er snø, selv ved små mengder snø. Dette for å forhindre at snøen tråkkes ned og fryser fast. Husk også at etter alle treninger skal målene flyttes ut av banen, evt. gjør avtale med neste lag som trener. Dette er viktig for at det skal kunne måkes ved snøfall. Husk også å slukke flomlys hvis dere er de siste som benytter banen.

Handleuke hos Torshov Sport i uke 50

Vår utstyrsleverandør Torshov Sport inviterer til handleuke med mange gode tilbud og rabatter. Trykk "les mer" og se illustrasjonsbildet for mer info.

Ny facebookside

A-laget har opprettet en ny facebookside. Vi anbefaler interesserte å like siden som heter Trosvik A lag!

Rekefest 2018

Alle Tiffarna-ambassadører ønskes hjertelig velkommen til Trosvik IFs tradisjonelle rekefest på klubbhuset fredag 16. november

Fra vår samarbeidspartner Mobile AS:

Alle medlemmer/ familien til medlemmer kan benytte seg av gode tilbud på våre produkter og tjenester. Det gjelder både biler og andre deler og verksted- tjenester. Medlemmer kan oppgi følgende ved bestilling: «Trosvik- medlem», så får vi booket alt inn på riktig sted og med riktige priser/ tilbud/ kampanjer. Følg oss gjerne på Facebook og Instagram.

Oppstartsmøte Trosvik Senior tirsdag 30/10 kl. 18:30

Gamle og nye spillere er velkommen på klubbhuset for å høre om 2019-sesongen.

Besøk våre lagsider

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift