Tilbud på klubbpakke

Medlemmer hos Flaktveit IK vil fra 8. til 15.desember få tilbud på klubbens nye Hummel klubbpakke hos Sport Norge. En pakke for herre/junior, samt en pakke for damer.

Invitasjon til kick off

Sport Norge feirer ny samarbeidsavtale med Flaktveit idrettsklubb og ønsker alle klubbens medlemmer velkommen til kick off lørdag 8. og søndag 9.desember.

Klubbfolder Flaktveit IK

Ny flott Hummel klubbkolleksjon er tilgjengelig i butikk hos Sport Norge på Gullgruven senter fra og med lørdag 1.desember. Helgen 8-9.desember vil det være kick off med ekstra gode rabatter og en utstyrspakke tilgjengelig.

Fyrverkeri på Flaktveit

Engelsrud NFI fyrverkeri AS gjentar suksessen fra i fjor, med demo kveld på Flaktveit onsdag 12.desember, kl 19.00 til 19.45, på grusbanen ved Flaktveithallen. Dette blir stas!

Utdeling av medlemskort

Fra 1.desember er Sport Norge på Gullgruven klubbens nye forhandler/butikk, og Hummel er ny utstyrsleverandør. I den forbindelse blir det delt ut medlemskort til alle klubbens medlemmer.

Ny utstyrsleverandør og forhandler

Flaktveit IK har det siste halve året jobbet grundig og godt med avtale om utstyrsleverandør for de neste fire årene, og hvilken forhandler (butikk) klubben skal bruke i den perioden.

Grasrotandelen Norsk Tipping

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 7 prosent av din spillinnsats til grasmottakeren du velger.

Hei 1. klassinger! Bli med i Flaktveit Idrettsklubb :)

Flaktveit idrettsklubb starter nå opp tilbud for barn født i 2012

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift