Rekrutteringsdommerkurs i kretsen

Her er informasjon om dommerkurs i kretsregi.(Må være fylt 16.år)

Gi et OBOS medlemskap i julegave

Den beste julegaven du kan gi er et OBOS medlemskap. Les mer her: https://www.obos.no/privat/medlemsfordeler/alle-medlemsfordeler/kampanje-gavemedlemskap

POL turneringen starter i dag mandag 12.november kl. 1900

Da starter den tradisjonsrike POL(NSE) turneringen i kveld. Kampene spilles i innledende runder med 2 x 30 minutter og kampene starter kl. 1900 og 2015. Kampoppsettet er som følger:

Husk klubbkveld hos Macron i kveld og onsdag 14.11 fra 14-20.00

Macron har pyntet butikken med Tasta flagg og inviterer til klubbkveld for våre medlemmer med mange spesialtilbud som kun gjelder disse to dagene. Benytt sjansen til å gjøre noen skikkelige kupp på julepresanger til våre ivrige spillere.

Tastatøy som julepresanger? Macron inviterer til klubbkvelder!

Macron inviterer alle Tastamedlemmer til klubbkveld. Mandag 12.november og onsdag 14.november vil vi holde butikken åpen for dere fra 14-20 der vi har fantastiske tilbud.

Tasta G13 spiller finale i OBOS Cup lørdag 3.november

På lørdag brarker det løs i Randaberg Arena. Kl.1600 spiller våre G13 gutter finalen i OBOS Cup mot Staal Jørpeland. Møt opp i hallen og støtt våre gode gutter i kampen om trofeet..:-)

Tasta IL ønsker trenere, lagledere og ressurspersoner rundt lagene velkommen til årsavslutning i klubbhuset!

Torsdag 29.november har styret i Tasta IL gleden av å invitere alle frivillige rundt lag i Tasta IL velkommen til årsavslutning(juleavslutning). Vi møtes i klubbhuset kl. 1900 og tilbringer en hyggelig aften sammen i sosialt lag.

Nytt leke-/aktivitetstilbud for barn født 2014(4 år)

Tasta IL starter med et nytt og spennende aktivitetstilbud for jenter og gutter født i 2014.( 4 år). Hver mandag fra 1745-18.30 koser vi oss i gymsalen på Tastaveden skole, og vi starter allerede mandag 29.oktober!!

Nå starter PFA opp FFO også på torsdager!

På grunn av stor etterspørsel starter PFA opp med FFO også på torsdager fra og med denne uke. Det betyr at tilbudet gjelder mandager, onsdager og torsdager. Tirsdager og Fredager kommer snart.

PFA FFO Akademi i Stemmen Idrettspark

PFA, i samarbeid med Tasta Idrettslag starter FFO i Stemmen Idrettspark. I første omgang vil tilbudet gjelde mandager/ onsdager og torsdager , men vil utvides etterhvert.

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift