Våg FKs Umbro Cup i februar

Søndag 10. februar er dagen og datoen du skal sette av til fotballturnering i Sørlandshallen for laget ditt. Alle jente- og guttelag i alderen 7-12 år er invitert, og du finner alt du trenger å vite her.

Vågs jentesatsing på fremmarsj

Arnt Gunnar Hårstad er ny hovedtrener for J17 og Dame A. Med dette tar Våg FK enda et skritt i retning av klubbens langsiktige plan om å bygge et skarpt utviklingsmiljø for jentefotball.

Våg FK ønsker alle god jul!

Klubbkontoret er stengt fra og med tirsdag 18. desember til og med tirsdag 1. januar 2019. Vi ønsker alle klubbens medlemmer en riktig god jul!

Barnekoordinator endelig på plass

Tommy Waaden tiltrer i januar 2019 rollen som klubbens barnekoordinator. I tillegg vil han også ha hovedtreneransvaret for klubbens G16-1 kommende sesong.

Vidar Vikstøl blir assistenttrener på A-laget

Han hadde interessante tilbud fra andre klubber, men nå gleder det oss stort å presentere Vidar Aleksander Vikstøl som spillende assistenttrener for Våg FK i 4. divisjon 2019.

Thorbjørn Knutsen er død

Våg FK mistet en dyktig og verdsatt daglig leder og venn onsdag 28. november. Thorbjørn Knutsens begravelse vil finne sted i Kristiansand kapell fredag 7. desember kl. 12.30.

Våg FK søker salgs- og markedssjef

For å ivareta eksisterende og fremskaffe nye samarbeidspartnere i tiden som kommer, utlyses nå en stilling som leder for klubbens salgs- og markedsarbeid.

Foreldremøte for nye medlemmer

Tirsdag 13. november ble foreldre til barn fra 2012-kullet samlet til informasjonsmøte i peisestua på Karuss.

Grønne kort - en ubetinget suksess

Det ble delt ut mange grønne kort på Karuss i Fair Play Cup under Høstbasaren 20. oktober.

Fotballfest på Karuss i strålende høstvær

Våg FKs høstbasar med Fair Play Cup ble en ubetinget suksess. Uhøytidelig turneringsspill, premieutdeling til årets spillere i ungdomsavdelingen, medaljer til de yngste og lotteri og basar under blå himmel og strålende solskinn.

Grønt kort og natursti under Høstbasaren

Våg FK har gjennom Høstbasarens Fair Play Cup de siste årene satt søkelyset på viktigheten av Fair Play. Nå tar vi det ett steg videre, og innfører grønne kort for positive handlinger på Karuss lørdag 20. oktober. I tillegg blir det natursti.

Kampoppsett og dugnadsoppsett til Høstbasaren

Lørdag 20. oktober avslutter vi sesongen på Karuss med internturnering ute og kafé og storstilt medaljeutdeling inne i Karusshallen. Her finner du kampoppsett og dugnadsvaktoppsett.

Besøk våre lagsider

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift