Full rulle i Sørlandshallen

Våg FKs Umbro Cup 2019 gikk av stabelen lørdag 9. og søndag 10. februar. Over 1000 fotballspillere fordelt på 150 lag koste seg med lærkula på grønt underlag.

Klubbens nye salgs- og markedssjef er på plass

Torkel Sanner (61) blir Våg FKs nye salgs- og markedssjef fra februar av. I tillegg får han ansvaret for den daglige ledelsen av klubben.

Bli med i cupkomiteen, da vel!

I forbindelse med publisering av dugnadsoppsettet, kan du også lese Marit Vatn Jensen fra cupkomiteen sin appell om komitéarbeid i Våg FK

Våg J17 ble Agdermestere

Med seier 2-1 over RIL 1 i finalen gikk jentene våre til topps i helgens Agdermesterskap i five-a-side for J17.

Ina Andresen aktuell for landslaget

Våg FKs Ina Andresen (til høyre på bildet) er tatt ut til NFFs Equinor Talenleir i Sarpsborg 3.-6. februar.

Brøyteperioden er i gang

Med snø på alle Vågsbygd-banene er brøyteperioden i gang. Gå inn på hovedmenyen under "Sportslig" og sjekk oppdatert brøyteplan under "Treningstider".

Våg FKs Umbro Cup i februar

Søndag 10. februar er dagen og datoen du skal sette av til fotballturnering i Sørlandshallen for laget ditt. Alle jente- og guttelag i alderen 7-12 år er invitert, og du finner alt du trenger å vite her.

Vågs jentesatsing på fremmarsj

Arnt Gunnar Hårstad er ny hovedtrener for J17 og Dame A. Med dette tar Våg FK enda et skritt i retning av klubbens langsiktige plan om å bygge et skarpt utviklingsmiljø for jentefotball.

Våg FK ønsker alle god jul!

Klubbkontoret er stengt fra og med tirsdag 18. desember til og med tirsdag 1. januar 2019. Vi ønsker alle klubbens medlemmer en riktig god jul!

Barnekoordinator endelig på plass

Tommy Waaden tiltrer i januar 2019 rollen som klubbens barnekoordinator. I tillegg vil han også ha hovedtreneransvaret for klubbens G16-1 kommende sesong.

Vidar Vikstøl blir assistenttrener på A-laget

Han hadde interessante tilbud fra andre klubber, men nå gleder det oss stort å presentere Vidar Aleksander Vikstøl som spillende assistenttrener for Våg FK i 4. divisjon 2019.

Thorbjørn Knutsen er død

Våg FK mistet en dyktig og verdsatt daglig leder og venn onsdag 28. november. Thorbjørn Knutsens begravelse vil finne sted i Kristiansand kapell fredag 7. desember kl. 12.30.

Dato Hjemmelag Bortelag Res
19.02 Våg FK Søgne FK - Fotball
13.02 Søgne FK - Fotball J15 2004 Våg FK SJ14 1 6-2

Besøk våre lagsider

Spiller Alder Kamper Mål

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift