Thorbjørn Knutsen er død

Våg FK mistet en dyktig og verdsatt daglig leder og venn onsdag 28. november. Thorbjørn Knutsens begravelse vil finne sted i Kristiansand kapell fredag 7. desember kl. 12.30.

Våg FK søker salgs- og markedssjef

For å ivareta eksisterende og fremskaffe nye samarbeidspartnere i tiden som kommer, utlyses nå en stilling som leder for klubbens salgs- og markedsarbeid.

Foreldremøte for nye medlemmer

Tirsdag 13. november ble foreldre til barn fra 2012-kullet samlet til informasjonsmøte i peisestua på Karuss.

Grønne kort - en ubetinget suksess

Det ble delt ut mange grønne kort på Karuss i Fair Play Cup under Høstbasaren 20. oktober.

Fotballfest på Karuss i strålende høstvær

Våg FKs høstbasar med Fair Play Cup ble en ubetinget suksess. Uhøytidelig turneringsspill, premieutdeling til årets spillere i ungdomsavdelingen, medaljer til de yngste og lotteri og basar under blå himmel og strålende solskinn.

Grønt kort og natursti under Høstbasaren

Våg FK har gjennom Høstbasarens Fair Play Cup de siste årene satt søkelyset på viktigheten av Fair Play. Nå tar vi det ett steg videre, og innfører grønne kort for positive handlinger på Karuss lørdag 20. oktober. I tillegg blir det natursti.

Kampoppsett og dugnadsoppsett til Høstbasaren

Lørdag 20. oktober avslutter vi sesongen på Karuss med internturnering ute og kafé og storstilt medaljeutdeling inne i Karusshallen. Her finner du kampoppsett og dugnadsvaktoppsett.

Trenerforum arrangeres torsdag 25. oktober

Sportslig utvalg innkaller alle klubbens lagledelser, både i barne- og ungdomsfotballen, til Trenerforum på Karuss uka etter Høstbasaren.

Daglig leder tilbake i 50% jobb

Thorbjørn Knutsen er nå tilbake på Karuss i arbeid. Han er foreløpig 50% friskmeldt, og er innom kontoret noen timer hver dag.

Gjør deg klar for Høstbasaren 2018

Les alt om klubbens sesongavslutning på Karuss med medaljeutdeling, fotoshoot, internturnering, kafé og kiosk, samt pokaler til årets spillere i ungdomsfotballen. Rydd alt annet av veien lørdag 20. oktober!

Info om minifotball for 2012-kullet

Denne høsten er nok et 6-årskull med gutter og jenter fra Vågsbygd i gang med fotballaktiviteter på Karuss. Informasjon om opplegget har allerede vært ute en stund, men her er noen presiseringer.

Oppstart minifotball for 6-åringer i august

Våg FK inviterer også i år årets 1. klassinger til Karuss for å prøve seg i fotball. Tilbudet er for gutter og jenter som er født i 2012, og du kan lese mer om opplegget i denne artikkelen.

Besøk våre lagsider

Generalsponsor

Våg FK på YouTube

Fair Play

Grasrotandelen

 

Våg FK på Facebook

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift