Invitasjon til skifest lørdag 6. oktober 2018

Kjære skivenner! Vi har gleden av å invitere deg/dere til koselig sosialt samvær på Svebergtunet lørdag 6. oktober kl 19.00

Hommelvik Grand Prix lørdag 6. oktober 2018

Her finner du foreløpig mannskapsliste for rulleskirennet. Håper dere også vet av flere som har lyst til å hjelpe til, så bare send oss et tips. Vi må regne med at det ikke passer for alle på lista.

Påmelding til Hommelvik Grand Prix for ungdom lørdag 6. oktober 2018

Rulleskirennet for 14-16 år arrangeres i ei rundløype ved Hommelvik Sjøside mellom kl 11 og kl 12, i forkant av junior-og seniorklassene sin start kl 13. Alle klassene filmes og sendes live på storskjerm og på nett. Påmelding kan du gjøre her:

Hommelvik Grand Prix rulleski lørdag 6. oktober

For 6. gang inviterer vi til rulleskirenn fra Hommelvik Sjøside og til mål i Mostadmark med eliten i langrenn til start.

SISTE FRIST PÅ FORHÅNDSBESTILLING SKI FOR KOMMENDE SESONG 6. OKTOBER

Forhåndsbestilling av ski/skistøvler til sesongen (vekt,høyde,alder og evnt. nivå på løper) Gjelder for utøvere og foreldre i klubben

Resultat Toppidrettsveka 2018

Hommelvik IL hadde 4 deltakere i Toppidrettsveka 2018, og Jan Thomas Jenssen imponerte med gode resultat undervegs og en flott 4. plass totalt.

Toppidrettsveka 16-18.08.2018

Hommelvik IL har med 5 seniorløpere i Toppidrettsveka. Det starter i Knyken med duathlon på torsdag. Fredag er det langløp klassisk på morgen og sprint på kvelden, begge løp i Aure. Lørdag ettermiddag er det jaktstart klassisk i Trondheim sentrum.

Samlinger og treningsaktivitet mot sesongen 18-19

Her finner dere en oversikt over skiavdelingens planlagte aktiviteter i sommer og høst.

Statusrapport fra Jan Thomas Jenssen

Nå er min treningssommer snart over, og her er statusrapport før høsten kommer;

Storsylen Opp 04.08.2018

Hommelvik IL hadde mange deltakere med i Storsylen Opp på lørdag. Her finner du bilder og resultat fra konkurranseklassen.

Webkamera Værstasjon - klikk på bildet

Været på Jervskogen

Info

For aktive

Sponsor**

Sponsor*

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift