Kambo IL

Klubb App

Klubb App

Bilderesultat for apple appstore 

Se FAQ dersom du lurer på noe.

Første gang må dere klikke "glemt" passord og sette nytt passord for innlogging. Derfor betinger appen at det er lagt inn epostadresse på det enkelte medlem. Ta kontakt med din lagleder dersom du ikke kommer inn i appen.

I fremtiden vil medlemsfaktura og Forsikring-/Treningsavgift kun bli synlig i appen og kan betales direkte i appen og ikke sendes på sms eller epost som tidligere.

App som løser hverdagsbehovene både for utøvere, foreldre, trener/lagleder, kasserer og klubbleder, klubbsponsorer. Spoortz er kun tilgjengelig for medlemmer som benytter det NIF-godkjente medlemsregisteret til Spoortz, og appen vet ved innlogging hvilken/hvilke klubber du tilhører og gir deg en personlig feed med innhold! Her er noen av funksjonene man får tilgang til:

- Dine eller husstandens aktiviteter som treninger, kamper, lags- og klubbarrangement
- Melde fra om du ikke kan stille der du er tatt ut i kamptropp
- Melde fra om du kommer på trening og se hvem som kommer
- Chat-funksjon med den/de du bør nå på klubb og lagsnivå
- Melde deg på lagets eller klubbens arrangement
- Online medlemskort med betalingsstatus
- Oversikt over utestående betalinger til klubben
- Nyhetsvegg fra klubbens/lagets hjemmeside
- Som trener eller klubbleder har man utvidet rettigheter som opprette/avlyse treninger, ta ut kamptropp, publisere nyheter og gi medlemstilbud fra sponsorer etc.

Nyheter og klubbarrangement fra hjemmesiden

Det er selvsagt laget en kobling til klubbens hjemmeside. Klubben og og de ulike lag/grupper velger selv hvilke nyheter og klubbarrangement fra hjemmesidene som skal publiseres i appen. Det er også superenkelt å publisere nyheter på hjemmesiden – rett fra appen.

I appen finner du din / husstandens idrettskalender, med klubb- og lagsarrangement, treninger og kamper. Appen har selvsagt også relevant innhold fra hjemmesiden, NIF-godkjent medlemsregister med online medlemskort & betalingsstatus, samt profilering av klubbsponsorer.

 

Appen oppdateres løpende med nye funksjoner:

15 Sep 2018
Tenk deg å arrangere et arrangement uten å kunne vite hvor mange som kommer på arrangementet ditt. Nå kan utøvere melde seg på generelle arrangement (som dugnad, cup, stevne, avslutning osv.), på samme måte som på treninger (og foresatte kan svare på vegne av sine barn), og så får du se hvem som har meldt seg på. Enkelt.
7 Sep 2018
• Nå kan du betale medlemskontingenter og treningsavgifter direkte fra appen.
• Oppdater profilbilde på vegne av dine barn.
• Skjul nyheter som du ikke vil ha publisert.
25 Aug 2018
Nå skal det være mulig å opprette arrangement i appen. Vi vet at det er nøyaktig det vi sa da vi lanserte den forrige versjonen. Denne gangen mener vi det. Beklager misforståelsen.
22 Aug 2018
Før måtte man bruke PCen for å opprette arrangement for laget. Hva om man ikke tar med seg PC hele dagen? - spurte vi. Det hørtes ikke så irrasjonelt ut så nå skal det være mulig å opprette arrangement direkte i appen.
10 Aug 2018
Treneren: Fremmøte på trening kan nå registreres i appen så du kan endelig legge igjen notatblokken hjemme, eller bruke den til noe annet fornuftig. For eksempel tegne noe fint. Vær tålmodig mens vi gradvis ruller ut denne funksjonaliteten til alle.
26 Jun 2018
Feilretting i forbindelse med pålogging og bytte av tid for treninger og kamper.
22 Jun 2018
Det var ikke så utrolig mye du kunne gjøre med bilder i samtaler. Nå kan du zoome inn på dem for å se detaljene.
14 Jun 2018
Trenere og klubbadministratorer kan redigere nyheter som er laget fra appen.
12 Jun 2018
Trenere kan nå redigere kamper. Det er blitt mulig å sende bildemeldinger. Vi har lagt til et verktøy for å holde orden på spilletid per spiller underveis i en fotballkamp.
28 May 2018
Ny inlogging, med mulighet til å tilbakestille passord.

Se evt FAQ dersom noe er uklart eller send epost til bard.steen@kamboil.no.

Flere medlemmer i klubben på samme app/innlogging - Foreldrekonto

Dersom man er trener og har et barn i klubben, eller har flere barn i klubben, kan man knytte treneren/foresatte evt andre sammen med hverandre slik at man har alt av informasjon i samme app.

Dette betinger at alle er registrert i vårt system med epostadresse.

Trener må logge seg inn på kamboil.no, og inn på administrer spiller og legg til personen på aktuelt medlem under foresatte.

Da kan foreldre / trener logge seg inn med sin egen epost/innlogging og alt vil da komme opp i samme app.

De foreldrene medlemmene som ikke er registrert kan gjøre dette via menyen over eller linken her.

Bli medlem

Det anbefalles at man legger inn annen epost adresse på andre familiemedlemmer enn det man har selv dersom man skal lage foreldrekonto.

Legge inn treninger og kamper

Kamper kommer inn i app automatisk via FIKS, men treningskaper og evt noen omberammede kamper må dere legge inn selv.

Treninger vil ikke automatisk bli lagt inn av klubben og trenere gjør dette selv enkelt via app

Gå inn på appen, under aktiviteter. Klikk + øverst i høyre hjørnet og velg arrangement. Fyll inn nødvendig informasjon, evt gjentagende hendelse og klikk opprett.

 

Booking av Klubbhuset

Gå inn på appen, under aktiviteter. Klikk + øverst i høyre hjørnet og velg arrangement. Fyll inn nødvendig informasjon og klikk opprett. Denne vil nå være synlig for alle i klubben via kalender på forsiden av kamboil.no slik at ingen dobbelbooker samme rom.

 

 

 

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift